Goedkoop en snel in huis!

Prima geregeld voor een goede prijs.

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

Professionele organisatie. Proces van kiezen, bestellen en afleveren klopt van A tot Z.

Overzichtelijke website, goede prijs / kwaliteit

Geweldige tandenborstel, snelle levering

Heel tevreden

Top service!

Ik zocht op hun website naar een specifieke tandpasta, en kreeg één resultaat voorgeschoteld. Direct een aantal van besteld, en de volgende dag in huis. Maar wat bleek: ik had toch een verkeerde besteld, het zoekresultaat was fout! De klantenservice bevestigde het foute zoekresultaat, en ik kon kosteloos terugsturen, heel netjes van ze. Een dag later stuurden ze ook nog een mail dat het pakket weer goed bij hen was aangekomen (hoe vaak zie je dat?) en dat de terugbetaling 2-3 dagen zou duren. Een schoolvoorbeeld van hoe een klantenservice hoort te functioneren, dikke pluim!

Snelle levering, top artikel.

Wel betaald, niet bezorgd

Inmiddels voor de 7de keer gemaild dat bezorging niet heeft plaatsgevonden en nog steeds geen oplossing. Service medewerker blijft vragen te wachten.

Ruime keuze, snelle levering, correcte prijzen.

Snelle bezorging en goede prijzen

Mooie prijs en snel geleverd.

Uitstekende klantenservice, snelle levering en goede prijs.

De vragen die ik had werden heel goed beantwoord door de dames van klantenservice, zodat ik mijn keuze makkelijker kon maken.

Lage prijs en vlot bezorgd

Ik ben zeer tevreden over de prijs en de service van tandenborstel. nl. Ook leuk hoe het pakket was ingepakt.

Zoals het hoort!

Volgens afspraak geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Duidelijke website.

Een goede combinatie van service , kwaliteit en prijs

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Snelle en correcte bezorging

Goede, supersnelle levering

De bestelling werd snel verwerkt, de volgende dag al in huis Ook een overzichtelijke, duidelijke website

snelle levering, lage prijs

snelle levering en lage prijs

Degelijke afhandeling en snelle bezorging.

Snelle levering.

Bestelling geplaatst, mail met track en tracecode ontvangen. Wel een aandachtspuntje: als de verzending per brievenpost gaat, dan graag in de mail vermelden dat het tot 3 werkdagen kan duren voordat de zending is ontvangen. De track-en trace geeft niet altijd de goede informatie hierover. Voor de rest: top.

Snelle levering goed verpakt !

Prijs was concurrerend genoeg om hier te bestellen.

Top zaak!!

Snel en concurrerend! Geen tegenvallers.

Goede producten

Uitstekend !

Goed product , een snelle verzending , netjes en goed verkapt.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit/prijs

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen