Kreeg geen bevestigingsmail over de bestelling. Maar had wel het bestelde de volgende dag al in huis. De prijs was lager dan elders. Dus dik tevreden. Wel weer jammer dat ik mijn persoonsgegevens (incl. IPadres) moet achterlaten voor een review.

super snelle levering

Ik had per ongeluk een verkeerd artikel besteld en om dat ik toevallig in de buurt woon heb ik het pakketje zelf teruggebracht en had de volgende dag mijn juiste product al weer in huis met een persoonlijk briefje met wisselgeld er bij. Super Service!

Snelle en perfecte levering, goede communicatie

Snelle levering en goedkoop!

Ik heb opzetborstels en ragers besteld. En binnen twee dagen had ik in de brievenbus.

poetst geweldig goed

De vergelijking met mijn oude borstel is heel erg groot, had dit eerder moeten doen.

Super bedrijf !!!

Snel en goedkoop

Snel geleverd goedkoopste prijs

Snelle service. Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit!

Snelle levering, prima prijzen

Bestelling werd geleverd zoals ik had aangegeven. Bestellen ging snel. Volgende keer weer bestellen!

Klote

Deze tandenborstel draait met moeite rond de oral b die ik had was veel beter

Goede snele service en prijzen

Goede en snelle levering. Ook de prijzen zijn goed!

Uitstekend.

Ga zo door :)

Zoals t moet zijn

Ging iets mis in het proces, een telefoontje alles perfect geregeld! Zeer tevreden

Aanrader

Door fout bij leverancier niet datgene wat ik besteld had, maar een duurder item voor dezelfde prijs en met excuses. Prima geregeld, geen gezeur, snel geleverd en dus AANRADER

Zeer pro actieve klantenservice!

Voor mijn bestelling gold een wat langere wachttijd. De klantenservice heeft mij vrijwel direct een alternatief aangeboden voor de gelijke prijs van mijn bestelling (terwijl het alternatief duurder was). Topservice! Het artikel werd vervolgens alsnog de volgende werkdag geleverd. 👍🏻

Eerste klas (eredivisie)

Ruim gamma, prettige onbekende producten en merken, scherpe of marktconforme prijzen. Goed verpakt, vlotte levering. Alleen ben ik meer gesteld op anoniemere verzenddozen.

Alles perfect geregeld

Goede prijs en levering

Ik raad deze winkel aan. Vergeleken met andere sites was Tandenborstel.com de goedkoopste. Duidelijke website en snelle levering.

Snelle levering, de volgende dag al binnen. De site is trouwens helder en duidelijk!

fantastisch!

geleverd volgens afspraak tegen de beste prijs.

Erge snelle levering en een hele goede prijs

Erge snelle levering en een goede prijs

Goede prijs, vlotte levering

Goede prijs, snelle levering

Perfect 10+

Betrouwbaar, goede service , goede prijzen en snelle verzending.

Snelle levering mooie prijs

Mooie prijs snel verzonden

Super geregeld!

Heel leuk gedaan! Bij opmerkingen aangegeven of het mogelijk was dat ze het in konden pakken ivm kado voor ons zoontje. Dat hebben ze heel leuk moeite voor gedaan en een leuk kaartje erbij geschreven. Snelle en goede service, goedkoopste en top geregeld!! Dit vind ik een 10 waard..

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen