Pluspunten
Kreeg de nieuwste body binnen, maar op het apparaat zelf zat een fabrieksbeschadiging. Vrijwel direct werd er een nieuwe body opgestuurd en mocht ik de 'oude' terugsturen in een meegezonden envelop. In plaats deze te hebben gedeponeerd bij een PostNL punt, op verzoek van PNL, mocht deze in een brievenbus worden gedeponeerd. Slordig van mij, want dit heb ik door een compagnon laten doen die even niet oplette. Naar mijn mening heb ik de fout gemaakt en hem niet goed geïnstrueerd om deze dus bij een PNL punt te deponeren.
3 weken later body spoorloos en mogelijke extra kosten voor mij; logisch en daar stond ik dan ook open voor. Maar plots gaf Tandenborstel.com aan dat zij het gaan oplossen en afhandelen! Wat een vertrouwen zeg; ongelooflijk!
Kreeg netjes een mail terug "Hopelijk zien we u in de toekomst terug"; hier is natuurlijk geen twijfel over mogelijk.
Voor iedere lezer een AANBEVELING. Dit is echt een partij waar je op kan bouwen en jij je absoluut geen zorgen hoeft te maken over de ontvangen producten en service; gerust bestellen dus! Zeker voor hen die een onlinebestelservice-vrees hebben.
Dikke 10!
-ouderwets behulpzaam
-oplossingsgericht
-oprechte(!) hulp
-snelle (re)acties
-betrouwbaar
Verbeterpunten-Telefonisch bereikbaar zijn
-zou leuk zijn om te weten welke personen hierachter staan(oprichters, partners, medewerkers etc. + profiel beschrijving)