Laden reviews...
258 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en een prima prijs-kwaliteitverhouding. De site is overzichtelijk en het bestelproces verloopt vlot. Enkele reviews vermelden af en toe leverings- of retourproblemen, maar de algemene ervaring blijft positief. Uit de feedback blijkt betrouwbare service en tevreden klanten.
Mooie prijs, zeer snelle levering (1 dag) Bij opmerkingen had ik geschreven, heb je toevallig cadeauverpakkingen, het is voor de verjaardag van mijn dochter. En ja hoor alles zit in roze cadeaupapier met lint EN een Happy Birthday sticker, hoe cool is dat.
8 May 2026
Wendy
Evergem
Niet mijn eerste bestelling en ook nu weer prima geregeld, fijne website, keurige melding en prima verpakt.
8 May 2026
Trib
Hoogvliet
Goede producten, netjes gepakt en vlogge verzending. Aangename webshop.
Cathy
2020
De site zit goed ineen. Zaken zijn makkelijk te vinden.
stef
Schoten
Snel en correct geleverd.
Sandra
Mortsel
Lage prijzen en supersnel bezorgd!
Yvonne
Tilburg
Producten en service zijn prima. De website is helder en geeft goede info.
Hans
SCHIEDAM
Gemakkelijk, snel, constante kwaliteit.
Koos
Krimpen aan den IJssel
Heldere website, duidelijke informatie. Goede producten. (Althans, tot nu toe ;-) ). Het pakket was stevig verpakt en is keurig op tijd afgeleverd.
Jan
D.
1 nadeel, als je meerdere artikelen wilt bestellen moet je telkens zelf terug naar de site terwijl vele andere sites de optie verder winkelen hebben
Fred
Voorne aan zee
Ik veel geen leveranciers aan
Beveelt niet aan
Drimmelen
Snel en niet duur
Chalalai
Zoetermeer
Ben al lang klant bij jullie. Wel jammer dat ik mijn verkeerd bestelde opzettandenborstels niet kon omruilen. Niet echt klantvriendelijk
Bart
Amsterdam
De prijs is goed en snel geleverd
Ton
Asten
Goede tandborstels, blij mee.
Conny
Oostende
Vplgens Post.NL afgelopen donderdag om 14:20 h in mijn brievenbus bezorgd maar niets aangetroffen Bij 11 buren gevraagd. Ook zij hebben niks. Please help.
Beveelt niet aan
Ton Groot
Grootebroek
Parfait!
Joëlle
Liège
I am very content with quality and how fast I got my order delivered. I'd say it's more cost efficient ordering from this webshop than local supermarkets and drugstores (Kruidvat, Etos, Trekpleister).
Kamile Vilkeviciute
Utrecht
Prima prijs/kwaliteit
Peter
Amsterdam
Het artikel is geleverd volgende afspraak
spanos vassilios
Houthalen
Super ervaring!
Paul
Adriaansens
Bestel hier altijd Lactona de de GUM ragers Prima prijs en staffelkorting. Snel geleverd en keurig verpakt.
Karin
Arnhem
UItermate tevreden: stevige borstels!
Lode
Tienen