Pluspunten

Geen bijkomende commentaar

Pluspunten

Er valt niet veel meer te zeggen.....

Pluspunten

Keurig verpakt, snelle levering en duidelijke website..kortom helemaal goed, niets meer aan doen

Pluspunten

Complimenten! Bestelling was snel geleverd. Een tandenborstel was defect. Gebeld met klantenservice geen wachttijd! Probleem uitgelegd oplossing was meteen een nieuwe op de post doen en defecte terug sturen. Geregeld. Het was binnen 24 uur opgelost. Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

overzichtekijke website, lage prijs, snelle levering goede communicatie na order

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt

Pluspunten

Supersnel geleverd ondanks niet voorradig en was bij ons absoluut de goedkoopste . Alles bij elkaar een 10+

Pluspunten

prima service

Pluspunten

Februari 2016 een Oral-B Pro 4000 tandenborstel gekocht. Zeer snelle levering en veruit de beste prijs.

Pluspunten

Pluspunten

Bestelling geplaatst voor elektrische tandenborstel-borsteltjes en onmiddellijk via overschrijving betaald. Na 3 werkdagen het product thuis ontvangen in een envelop die in de brievenbus paste. (België) Scherpere prijs dan andere (web)winkels.

Pluspunten

Een woord!! Perfect!! Alleen iDEAL betalen deed het niet. Er was storing. Gewoon betaald. Via bank. Gebeld. Alles zorgzaam vriendelijk. Echt een aanrader. Tanden borstel was 25€ goedkoper als ergens anders

Pluspunten

Tandenborstel gewoon in carepoort gelegd zonder dat wij thuis waren , hebben nog aangegeven dat we niet thuis zouden zijn .

Pluspunten

zeer snelle levering en goede service : ik kreeg een duurdere tandenborstel toegestuurd omdat de borstel die ik had besteld niet meer leverbaar was

Pluspunten

Snel geregeld duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over tandenborstel .com alles ging heel snel en het product is in prima staat aan ons geleverd.

Pluspunten

Duidelijke website en correcte levering

Pluspunten

Met de beste prijs die er te vinden was op het web. En met een groot assortiment vind ik tandenborstel. com een echte aanrader.

Pluspunten

Keurige overzichtelijke site. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Uitstekende service.

Pluspunten

Alles perfect en snel afgehandeld voor een eerlijke prijs

Pluspunten

Goede uitleg over de producten en snelle en accurate levering. Een pluim

Pluspunten

Prettige site makkelijk overzicht en goede service.

Pluspunten

Groot assortiment, het door mij bestelde artikel nergens goedkoper, gebruiksvriendelijke website. Snelle levering

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen