Pluspunten

So eine schnelle Lieferung habe ich noch bei keinem webshop erleben dürfen, auch der Service am Telefon bei Nachfragen zu den Erfahrungswerten der angebotenen Produkte war einfach klasse. Das hat man nicht überall und gibt mir als Anwender doch noch mehr Info als diverse Rezensionen verschiedener Einzelpersonen zu vergleichen. Fazit: ultraschnell, daher absolut empfehlenswert

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke website en snelle levering

Pluspunten

Makkelijk en duidelijk

Pluspunten

Prima service. Snelle verzending. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Oral B Pro 2000 werd vlot besteld voor een zeer lage prijs en voor 15.00 uur. Is vervolgens vlot bezorgd op de volgende dag voor, let op het staat vermeld, redelijke bezorgkosten. Voor wat betreft de bezorgkosten, andere winkels calculeren dit vaak al via het aankoopbedrag in. Kijk daarom naar het totaalbedrag. Bestelling en levering werden keurig via mail gecommuniceerd. De bezorger was ook nog eens vriendelijk. Hoe de borstel poetst weet ik nog niet, want het is een cadeau voor later. Maar gezien de reviews wordt het een stralende dag.

Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

We zijn volledig tevreden en we zullen zo nodig nog bestellen bij tandenborstel.com

Pluspunten

Uitstekende website, helder, prima op mobiel, bestelling en betaling duurde nog geen 2 minuten.

Pluspunten

snelle service, prima prijs, en extra borstels. Top!

Pluspunten

Mijn bestelling was niet voorradig daarom kreeg ik een nieuwer model. Klasse !

Pluspunten

Top service, snelle levering, duidelijk website en zeer scherpe prijzen t.o.v. andere (web)winkels! Ik ben super tevreden met mijn Pro 2000! En leuk dat er nog allerlei extra'tjes bij zaten (extra borstels en tandpasta)

Pluspunten

Braun oral B 3000 besteld (levertijd 3-5 dagen), direct mail dat bestelling toch onmiddellijk is verzonden. Inderdaad vandaag ontvangen, met briefje erbij -3000 is niet leverbaar (onze fout), daarom gratis de duurdere 4000. Super!

Pluspunten

goede website, makkelijk bestellen en een snelle levering

Pluspunten

Gisteren heb ik elektrische tandbostel besteld en vanmorgen is bezorgd. Top service. Bedankt.

Pluspunten

Vlotte en perfecte levering.

Pluspunten

Zeer goede ervaring. Bestelde producten werden op tijd geleverd. Benodigde producten zijn makkelijk terug te vinden op de site.

Pluspunten

Mijn eerste bestelling bij Tandenborstel.com is geheel naar volle tevredenheid verlopen. Gewoon Top!

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service. Vragen via de mail worden snel beantwoord, En oplossing om bestelling alsnog voltooid te krijgen is ook snel geregeld, Prijs/ kwaliteitsverhouding is daarom zeker dik voldoende!

Pluspunten

Super simpel, super prijs en super snelle levering. Met accurate track&trace.

Pluspunten

snelle levering en keurig verpakt

Pluspunten

Fijne website en snelle en betrouwbare levering!

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen