Uitstekende service

Snelle levering en tevens goede klantenservice die tijdig reageren

Uitstekende website

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede prijs!

Zeer tevreden over levering en service

Duidelijke website. Goede service. Goede kwaliteit artikelen. Snel en goede levering.

Snelle reactie en levering TOP

Bestelling de volgende dag geleverd.

Formidabel

Ik heb een tandenborstel gehad over een half jaar van een supermarkt, dat hielp niets, ik heb hem aan iemand gegeven. Toen zag ik uw tandenborstels en dacht die zien er veel beter uit ,ze zijn wel velen duurder, maar het is ongelooflijk hoe dat hij werkt, ik ben 72 jaar en mijn tanden zijn,of ik juist van de tandarts kom ik ben uiterst tevreden.

Prima met kanttekening

. Snelle levering zeer positief . De kartonnen verpakking was zeker 5 a 6 keer zo groot als het product. Zèèr milieu onvriendelijk. Dat moet toch anders kunnen.

goed, snel en overzichtelijk

handige website, makkelijk besteld en snel bezorgd+ alles klopt!

Snelle levering tegen een goed prijs

Simpel bestellen snel in de brievenbus

Keurig verstuurd

Tandragertjes weer ruim op tijd binnen

Ik heb weer al mijn mondverzorgingsproducten op voorraad.

slecht

Bezorger heeft niet aangebeld . Bezorgen heeft het pakketje voor de deur achter gelaten. de service van DPD is slecht ! pakketjes raken zoek in het gebouw of verdwijnen.

Snelle service, top product!

perfect

een makkelijke website, eenvoudig betalen en snel geleverd!

Slechte communicatie.

Bestelling te laat verstuurd. Weinig tot geen reactie op vragen via whatsapp. Geen communicatie betreft vertraging bestelling. Uiteindelijk 8 dagen later bestelling ontvangen. Fijne website, makkelijk betalen. Netjes ingepakt en goede producten. Communicatie naar klant kan beter!

Erg goede service

Zoals altijd prima

Snelle levering goede prijs

Uitstekend !

Keurig vlotte levering en uitgebreide keuze aan producten in de webshop.

Matig

Scheerapparaat gekocht die het vervolgens niet doet. Mail gestuurd en krijg een standaard mailtje terug.

goed product en snelle bezorging

Ik heb laatst een product besteld bij tandenborstel.com en ben er zeer tevreden over. Mooi geprijsd product en van bestellen tot levering is alles super goed verlopen. Ik raad tandenborstel.com dan ook zeker bij iedereen aan.

topservice

Zeer snelle en correcte levering

Supersnel

Supersnelle levering, goed verpakt, en grote voorraad van producten die je soms niet in winkels kopen kan. Top.

Vlotte, correcte levering tegen een scherpe prijs

De producten zijn goed verpakt binnen 2 dagen geleverd. De kwaliteit is evenals de prijs heel goed.

Prima artikelen en een redelijk prijs.

Snelle en correcte levering

Bijsterhuizen 3177