Bestelling binnen 2 dagen in huis super!

Tevreden Ik raad dit product aan iedereen te kopen

Snel en betrouwbaar.Aanrader.

Goede snelle bezorging.

Super snel en betrouwbaar

Super snel en betrouwbaar!

Geweldig ,

Alles super opgelost , dank er voor

Helemaal prima!

Duidelijke site en keus uit veel producten die scherp geprijsd zijn! Het bestelproces was duidelijk en de levering snel en netjes.

Alles prima voor elkaar.

Het bestelproces is prima in orde, de bestelling was er razendsnel met een kadootje en er was geen plastic verpakking meer toegepast maar papieren. Super goed.

Super blij

Vlotte levering Fijn dat ik nu weet waar ik mijn opzetborstel kan kopen

Snelle levering ruime keuze

Alles om uw gebit goed te verzorgen!

Duidelijke website, makkelijk bestelproces en wat heel belangrijk is super prijzen. Bovendien heb ik de verpakking van 25 st. nergens kunnen vinden. Zeker niet voor die prijs. Top!

Aantrekkelijke prijzen en leuke attenties erbij pntvangen

Top site

Fantastisch aanbod en knappe prijzen!!!!!!!!!!!!!!!!

Scherp geprijsd, snelle levering

Ruim assortiment, aantrekkelijke prijzen, snelle levering. Kortom helemaal top!

Juiste prijs en snelle levering

Alles prima verlopen van bestelling tot levering

Alles naar wens. Duidelijke website. Eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Uitstekend !

Ben heel tevreden over de prijs en de snelle levering.

TOP!

Overzichtelijke website, goede en duidelijke info per telefoon!

Goede kwaliteit en snelle levering

Oral-B pro 3000 gekocht en volgende dag geleverd. Hij reinigt je tanden goed en schoon.

een snelle toezending scheerkop

Dit was buiten gewoon snel helaas de verkeerde scheerkop! Deze terug gestuurd, kreeg bericht via e-mail dat ze de onjuiste scheerkop weer naar mij zouden terug sturen! Vraag me dan ook af wat moet ik met een scheerkop die niet past. Tegen betaling konden ze de juiste scheerkop toesturen. Dit is de eerste en laatste keer dat ik iets zal kopen van Tandenborstel.com

Prima site met voordelige prijzen

Ik was opzoek naar ragers met hetzelfde merk als bij mijn tandarts. Je vind ze nergens goedkoper dan bij Tandenborstel.com en ook nog eens snel geleverd.

Helemaal top

Ik heb meerdere malen een bestelling geplaatst bij tandenborstel.com en de bestellingen werden meteen verwerkt en verstuurd. Ondanks de vele producten en varianten is de site toch overzichtelijk en het bestellingsproces duidelijk.

Heel slecht

Ik had opzetborstels met ragers besteld en belde ik terug waarom ik deze nog niet had ontvangen na een week. Kwamen zij met een smoes dat het uitverkocht was terwijl dat niet op hun website stond aangegeven. Ze vertelde dat de opzetborstels wel op voorraad was en deze zou versturen maar heb ik ook deze nog niet ontvangen. Ik heb deze z.s.m nodig anders had ik het niet besteld ! Ik vroeg om een resitutie en bestel vanaf hier nooit meer

100% tevreden

We zijn uiterst tevreden over de prijs , de website en de service

Prima klantenservice

Snel bezorgd, maar bij het pakket was een klein foutje gemaakt. Een mailtje en de volgende dag het juiste in huis met de mogelijkheden om de foute spullen retour te sturen.

snelle bezorging en heel goed verpakt

accuraat

Bijsterhuizen 3177