Goede ervaringen mee in het verleden.

Snelle levering en zeer goede prijs.

Heb mijn ragers bij Tandenborstel.com besteld. Echt nergens goedkoper!

Snel en perfect

Niets op aan te merken!

Fijne prijs en een snelle levering in een zorgvuldige verpakking. Alles positief.

Goedkoop, snel

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling bij tandenborstel. Voor de prijs heeft de doorslag gegeven, masr ook de snelle bezorging...

Eenvoudig te bestellen

Eenvoudig te bestellen, en snelle levering...

Goede service en produkten

Goede produkten en service en levering

Bestellen is makkelijk en de bezorging is razendsnel. En het kost allemaal niet te duur, zoals ze in 010 zeggen.

Netjes en op tijd geleverd.

De website is duidelijk, leuke aanbiedingen en makkelijk te bestellen. Ook verpakking en levering is niks op aan te merken. Vooral houden zo!

Product voldoet aan verwachtingen en werd op tijd geleverd

Product voldoet aan verwachtingen en werd op tijd geleverd

Perfect niks over te zeggen

Overzichtelijke site Bestelling geplaatst duidelijke mail terug met bevestiging en paar minuten erna een mail van betaling en factuur. Dag erna mail dat de bestelling onderweg is, en op de beloofde tijd afgeleverd aan de deur. Bestelling goed in gepakt met de juiste bestelde producten.

Prima tandenborstel

Duidelijke site, producten snel ontvangen

Goede zorg en kwaliteit

Snelle levering, goede prijs

Mooie actie met set van 2 Oral B tandenborstels en 1 oplader

Goed en snel geleverd!

Dus goed en snel geleverd. Maar... Ik heb opgeteld TIEN mails gehad van de bestelling. Het hield maar niet op. Waar het was, wanneer, dat het er bijna is etc tec... Dat is echt teveel van het goede. EEN mailtje en dan stoppen svp.

Goede prijs, snel geleverd

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de tepe produkten. Na bestelling , zeer snel geleverd! Top!! Ze zijn handig en doen wat ze moeten doen! super bedankt

Mijn ervaring is 100% goed !

De bestelling en verpakking was prima. De producten waren ook geheel naar wens.

Positief!

snelle levering en klantvriendelijk

Binnen 1 telefoontje super service.

Kan niet beter

Een set elektrische tandenborstels besteld. Prima prijs en de volgende dag in huis. Dikke 10

correcte prijzen en service

prima, snelle service

artikel met zorg ingepakt, lag binnen 1 dag in de bus. prima service dus.

Prima bedrijf

Duidelijke website en snelle levering

Klantvriendelijk

Ik had elektrische tandenborstel besteld, was niet voorradig , kreeg zonder bijbetaling duurdere uitvoering, top

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen