prima prijs, snelle levering

Toch een snelle levering, makkelijk te bestellen, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, uitstekende producten en leuk en toepasselijk verpakt en verzorgd

Bestelling nog niet ontvangen

Tot op heden nog niets ontvangen, dus nog niet tevreden!

Super bedrijf

Alles tot in de puntjes verzorgd, goede informatie en snelle levering.

Snel

Netjes verpakt en vriendelijke klantenservice

Ben netjes geïnformeerd door de klantenservice. Tevreden over het produkt

Betrouwbare leverancier

Dank voor de tijdige levering.

Alles ging prima en een snelle levering g

Prima service en vlotte levering

Na een mislukte betaling heel goed geholpen. Verder verliep alles perfect. Product voldoet ook zeer goed aan de verwachtingen.

Keurig verzorgd

Alles was prima voor elkaar voor een prima prijs!

Snelle levering en afhandeling van de bestelling

zie boven

Goede snelle levering

Levering kwam snel binnen en precies wat ik besteld heb

Waardeloos kunnen niet eens lezen

Als ik rode ragers bestel krijg ik blauwe

Alles voor Uw mondhygiëne.

Dit alles met een compleet assortiment tegen een zeer scherpe prijs.

Gewoon TOP

Mijn elektrische tandenborstel kwam bij u vandaan en nu ik borsteltjes nodig had heb ik ze weer besteld. Prijs / kwaliteit is goed. Tandpasta voor witte tanden merk je echt. Aanrader!

Goede producten voor een goede prijs. Alles voor de reiniging van mijn tanden te koop bij u. Overzichtelijke website en snel besteld en geleverd. Ik ben er heel blij mee, zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen.

Voordelige webshop met vriendelijk bereikbare klantenservice.

Voordelige webshop, overzichtelijk met duidelijke uitleg. Goede status berichtgeving mbt je bestelling. Goed bereikbare klantenservice in ieder geval per mail. Uit eigen ervaring.

Knappe prijs en goede service

Een paar dagen te laat maar mooie en snelle opvolging na een mail aan de klantenservice.

Helemaal OK

Snelle levering en prima kwaliteit voor redelijke prijs

Goede service en communicatie.

Beantwoorden vragen zeer vlug en zorgen voor de opvolging van het pakket indien noodzakelijk.

Uitstekende service, scherpe prijzen

Keuze uit ruim, scherp geprijsd assortiment. Bijzonder snelle levering – volgende dag in huis!

Helemaal tevreden

Geleverd met een dag vertraging, maar in deze drukke dagen begrijpelijk. Degelijk product en concurrerende prijs. Een aanrader

Product is super, service kan beter, klantenservice vriendelijk

Product op maandag besteld in de ochtend. Zou de volgende dag geleverd worden. Het was druk bij PostNL dus alle begrip voor dat dit niet de volgende dag geleverd zou worden. Woensdag nog niets gehoord of gezien. Zelf contact opgenomen. Na contact ineens wel een mailtje met daarin een track en trace... Leek alsof ons pakketje vergeten was? Uiteindelijk vrijdag mogen ontvangen. Snap dat je afhankelijk bent van PostNL maar volgens PostNL was het pakket nog niet eens bij hen.. Kan gebeuren maar probeer levertijden kloppend te houden bij de producten. Klantenservice daarin tegen erg vriendelijk. Goed geholpen. Product is ook top!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering tegen een zeer goede prijs

Geweldig!!

Snelle levering en onze zoon poetst nog beter zijn tanden! Helemaal geweldig!!

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen