Snelle levering, fijn product, ben tevreden

Ik heb een implantaat en heb daarom deze tandpasta gekocht, ik vind het een fijne pasta, tanden lijken ook iets witter.

Uitstekend.

Overzichtelijke site, uitgebreide keuze en goede uitleg. Vlotte levering.

Keurig

Twee keer nu besteld. Netjes verpakt in een stevige doos die door de brievenbus past en goed te volgen via track and trace

Correct, verzorgd, snel

Prima website

Op tijd en goed verpakt mijn bestelling gekregen. Product exact zoals omschreven. Goede prijzen. Top!

Geweldig vlotte afhandeling

Zeldzaam dat in deze tijd een webshop zo vlot levert. Overzichtelijke site en prima prijs/kwaliteit verhouding. Top.

Fijne webshop

Snelle levering, geen verzendkosten, Fijne tandenborstel

Prima website, en de artikelen waren snel geleverd.

heel goed

het komt heel snel en goed aan en je word goed geholpen

Goed bedrijf waardeloze bezorgdiensr

Post nl weet niet waar ket paket is en willen bezorgen als iedereen werkt het veranderen van tijd kost geld nu kost het tandenborstel.nl klanten nog even en we hebben geel web winkels meer we doeken dan ook meteen postnl op er is toch niets meer te brengen

Heel efficiënt.

Snelle levering, heel prijselijk, veel keus. Nog steeds heel tevreden na meerdere bestellingen.

Perfecte service!

Eerlijke klantenservice die meedenken met de klant. Minimaal 14 dagen levertijd staat er op de website. Wordt toch eerder geleverd. Product exact zoals omschreven. Voor mij een hoge gunfactor.

Op tijd en goed verpakt mijn bestelling gekregen, dus goed!

Prima service handzame tandenborstel, bevalt heel goed.

geheel tevreden, houden zo !

Is OK deze firma

Geweldig!!!

Na 15.00 uur besteld en toch de volgende dag al in huis. Goede prijzen. Top!

Snelle levering en goedkoop in de prijzen

top product mooi snel geleverd

Was heel goed

Heel goedkoop fijn

Producten en verzending is ok

Zie bovenstaande

Handige site en snel bezorgd.

Het product is gemakkelijk te vinden en snel bezorgd.

Nieuwe elektrische tandenborstel nodig en maar weer hier besteld: wordt snel geleverd en de beste prijs van allemaal.

Snelle levering en goede prijs

Voor de tweede keer hier besteld. Prijzen zijn concurrerend en de producten zijn goed

Snelle levering, goed productt

Betrouwbaar, aanrader

Duidelijke site, makkelijk koopproces, duidelijkheid over order, verwerkingstijd en traject tot levering. Veilig geleverd in leuke verpakking.

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen