Met foutje en toch super tevreden

Ik had 2 PC'tjes besteld met een USB stick met drivers. Ik zoekn, zie geen USB stick. Belletje. Volgende dag in brievenbus: -> USB stick. Ik snapte UEFI install niet.. Belletje. Nu wel. Top dus.

Zeer goede en snelle service. Telefonisch heel snel en adequaat geholpen.

Zowel de bestelling als de service (telefonisch) waren helder en snel. Groot voordeel ten opzichte van anderen: alles kan aangepast worden bij samenstelling en bestelling van de pc.

Perfecte afhandeling en levering

Van begin tot eind perfect verlopen. Tussentijds tijdens de assemblage van de bestelde Shuttle nano pc op de hoogte gehouden van de voortgang. Een pluim voor dit bedrijf, bedankt!

goede service, zeer tevreden en wellicht binnenkort een nieuwe bestelling

Prima afgehandeld

Gewoon goed: duidelijke informatie op de website, zowel over de artikelen als over het bouwproces en de levering. Updates per mail zijn handig. Mijn bestelling werd vlot verzonden.

Goede prijs en snel geleverd.

Goede prijs en snel geleverd.

Uitstekende service, binnen de afgesproken prijs

En die prijs was al scherp. Verder nog binnen de afgesproken tijd ook. Ik ben prima te woord gestaan. Een absolute aanrader.

Super snel en altijd een goede prijs.

Ik heb al meerdere artikelen ingekocht voor mijn klanten en ik weet dat ik er nooit lang op moet wachten. Ook is het fijn om melding te ontvangen bij een status veranderingen van de bestelling.

Super snel, goede prijs .

Uitstekend !

probleemloos besteld&geleverd

zeer vlotte communicatie en feedback over bestelling,produktie & levering van bestelde pc. De betaalde prijs is totaal in verhouding met geleverde produkt

Pluspunten

Keer op keer de beste, altijd het juiste onderdeel/product.

Pluspunten

Levering was compleet en netjes verpakt. Relatief snelle afhandeling na aankoop.

Aankoop gedaan met betaling voor levering op zelfde dag. De producten waren niet op voorraad en heb dan 3 dagen moeten wachten. Spijtig dat er dan een betaling is aangerekend voor levering op zelfde dag.

Pluspunten

Geweldig snelle service nadat probleem met hardware geleverd is. Goede klantenservice en extreem snelle oplossing en retour!

Pluspunten

Snelle levering, goede aftersales service (indien nodig).

Pluspunten

Goed geonformeerd

Pluspunten

Snel geleverd. Prima verpakt.

Pluspunten

goede prijs veel keuze snele verzending

geen

Pluspunten

Snel het bestelde geleverd, daarmee vind ik een top bedrijf.

Pluspunten

Hele goede service en zeker snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was relatief snel en correct/+

Vond het jammer dat ik niet achteraf kan betalen. omdat mijn oude pc echt overleden was moest ik elders internetbankieren.

Pluspunten

Gewoon super

Pluspunten

Goede prijs, perfecte en snelle levering. Nog geen problemen gehad, hierdoor kan ik de service niet beoordelen.

Geen op dit moment

Pluspunten

Ik ben via Dhr. J. Koopman bij Mena Computers terecht gekomen; hij is reeds jaren klant bij Mena. Hij heeft de computer bij mij geinstalleerd en het is een verademing bij de oude welke ik reeds 10 jaar had. Ik vind de kwaliteit qua werking en gebruikte materialen uitstekend.

Ik kan, nog, geen verbeterpunt aangeven en denk dat dit er ook niet van zal komen.

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.