Pluspunten

Alles prima verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering prijs marktconform

ik had een vraag gesteld bij de bestelling. Die werd pas beantwoord toen ik het opnieuw had gevraagd. Bij de bestelprocedure werd een geheugenoptie genoemd die niet paste bij het betreffende moederbord

Pluspunten

Duidelijke website voor het samenstellen van een nuchtere. Snelle levering en goed verpakt.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed meegedacht en snel geleverd

Pluspunten

Advies geven, goede website, goede producten, goede uitleg bij afhalen van apparatuur

nog niet gevonden :-)

Pluspunten

zeer goede kwalitatieve onderdelen en vooral snelle en betrouwbare levering TOP!

Pluspunten

snelle levering, duidelijke informatie op de website

Pluspunten

Inmiddels derde computer snel en zonder problemen in gebruik kunnen nemen. Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering.

Wel altijd vervelend dat volgens de voorwaarden twee jaar de kartonnen dozen moet bewaren voor de garantie. Is dit echt nodig?

Pluspunten

Ik zou Mena mini computers aanbevelen aan iedereen die een nieuwe en betroubare computer nodig heeft, niet alleen voor de uitstekende sevice en bereidheid om advies te geven als dat nodig is, niets lijkt een moete om U te helpen, Ik geef Mena computers een beoordeling van 9 op 10 voor kwaliteit en service.

Pluspunten

Snelle service en een complete levering. Ik heb de NUC zelf afgebouwd en dat ging zonder problemen maw meegeleverde documentatie was compleet.

MiniPC is niet de goedkoopste echter de web interface is zo goed dat het samenstellen van een PC een makkie is.

Pluspunten

Prima en snel!

Pluspunten

Heel duidelijke communicatie. Goeie prijzen Duidelijke site

Pluspunten

vriendelijk, bekwaam, redelijk; goede prijzen

Pluspunten

Eenvoudige website met snelle levering

Pluspunten

Prima levering, ik werd even gebeld omdat de config niet exact zo (nu) te leveren was. Fijn dat iemand dan dat even doet !

ga zo door ...

Pluspunten

Bij Mena gaan ze doelgericht te werk en bieden ook zeer goede service. Denken altijd met je mee waar mogelijk! Top!

Geen.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website Snelle levering Prima prijs

geen

Pluspunten

prima service, terzake kundig en verkoopt eerste klas spul.

Pluspunten

Goed geïnformeerd over de voortgang van de order

Pluspunten

Reageren snel, in heldere taal, adequaat en weten waarover ze praten. Ondernemen bovendien zelfstandig actie, je hoeft nergens om te zeuren, en nooit te vragen waar dingen blijven.

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.