Pluspunten

Na mijn bestelling werd ik bijna overstelpt door mails! Maar het was een opvolging van mailing van wat er juist werd gedaan, bestelling kon niet onmiddellijk uitgevoerd worden daar er onderdelen ontbraken, 5 min later een mail onderdelen zijn besteld, iets later onderdelen zijn toegekomen en pc zijn we aan het samenstellen, pc staat klaar voor verzending enz. .... Prachtig om dit te kunnen volgen, jullie zijn een voorbeeld voor online shopping. Doe zo verder.

Pluspunten

Gebruikers vriendelijke website, snelle levering en super service. Bij aflevering van mijn mini-pc bleek geen netsnoer meegeleverd te zijn. Eén telefoontje met een vriendelijke service medewerker en de volgende dag kreeg ik er netjes een nageleverd.

Pluspunten

website duidelijk

Pluspunten

zeer snelle levering betrouwbaar kwalitatieve onderdelen 1 woord = TOP!

Pluspunten

goede communicatie snelle levering

Pluspunten

Niets specifiek. Goed zoals het hoort te zijn.

geen

Pluspunten

Perfecte service, levering zonder problemen en super snel.

Pluspunten

Telefonisch snel en goed bereikbaar. Advies op maat gekregen voor het uitzoeken van een NUC. Bij de bestelling 1 onderdeel vergeten. Die kon ik alsnog na bestellen mee laten verzenden wat ook gebeurd is. Prima service, zeer klantgericht.

Pluspunten

Snelle levering. Alles werkte gelijk. Duidelijk over levertijden en vriendelijk en deskundig bij telefonisch contact.

Pluspunten

deskundig meedenkend goede adviezen vriendelijk

Pluspunten

Overzichtelijke website, gemakkelijk vinden wat je zoekt, snelle afhandeling. Goede aflevering.

Pluspunten

snelle gedetailleerde service op een persoonlijke en vooral betrouwbare manier!

ga zo door!!

De qr code bij de betaling via overschrijving gaat naar een NL rekeningnummer. Terwijl de mail een BE rekeningnummer vermelde. Dat zorgde voor wat verwarring en misschien ook vertraging.

Pluspunten

Snel Accuraat

Pluspunten

Meedenken, nadat ik na het plaatsen van mijn bestelling, deze bestelling toch nog wilde aanpassen. Prima service!

Pluspunten

Snel besteld en snel geleverd.

Pluspunten

Toppers!!!

Pluspunten

Snelle levering. Prima feedback op vragen

weet er geen

Pluspunten

Goed geholpen en snelle service! Bedankt!

Pluspunten

Ik kan hier een mini-PC bestellen zonder (te betalen voor) een Windows-licentie. Er zijn ook geschikte configuratie-opties in de bestellijst opgenomen en ik hoef hem (tegen een klein meerbedrag) niet zelf in elkaar te zetten.

geen.

Pluspunten

Door de mogelijkheid te bieden zelf de componenten samen te stellen uit enkel geldige opties bieden zij een stevige meerwaarde tov wensites zoals bol.com en coolblue. Ook hun prijzen lagen in de lijn of soms zelfs goedkoper dan bovenvernoemden.

Directe betaling gratis mogelijk maken zodat een snellere verzending mogelijk is.

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.