Pluspunten

Alles naar behoren geleverd. En het werkt.

Maar eerst zeggen, dat u een nota hebt gestuurd 's morgens, die ik niet ontvangen heb, en waarop ik moest wachten met de betaling om een produkt te krijgen. En later bekennen, dat jullie problemen hebben gehad 's morgens met de emailserver. Dat is een klein excuus waard, wat ik niet heb gehoord. Het is maar goed, dat ik 's middags heb gebeld met de vraag waar de nota bleef. Toen werd ook volgehouden, dat de nota echt verstuurd was 's morgens, en dat deze waarschijnlijk in mijn spambox zat. Wat niet waar was. Gewoon even ruiterlijk bekennen, dat de fout waarschijnlijk bij jullie was. (ook al zou dat niet waar zijn: de klant is koning!) Groeten, Hittjo Hummelen.

Pluspunten

goed samen te stellen computers, duidelijke prijzen en snelle levering

Niet meer met DPD versturen, pakket werd niet fatsoenlijk afgeleverd daarna was het tijdelijk kwijt! En toen kon ik er zelf om...

Pluspunten

Zeer snelle levering !

Pluspunten

Voordat ik eeb bestelling deed werden enkele vragen vlot adequaat beantwoord. Computer werd goed verpakt afgeleverd.

Als ik een suggestie doe bij mijn bestelling verwacht ik daarop een reactie.

Pluspunten

Alles naar wens gegaan

Pluspunten

Uitstekende computer geleverd, helemaal naar mijn wensen samengesteld. Er bleek een probleempje te zijn, maar dat is heel snel opgelost. Moest hem wel opsturen, maar was in vier dagen weer terug. Heel klantvriendelijk zijn ze daar

Pluspunten

Snelle en complete levering.

Geen, ik ben tevreden klant.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast service Good site Correct prices

Suggestions

Keep up the good work!

Pluspunten

Correcte en vlotte afhandeling van de bestelling. Prima levering, goed verpakt.

Ik vind de shuttle sz270r8 toch een beetje lawaaierig. Het zou mooi zijn als je hierop gewezen wordt en dat je er meteen een stillere fan erbij kan bestellen. Nu moet ik dat achteraf weer doen...

Pluspunten

Alle info op site en via email duidelijk.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke dienstverlening na verkoop. Scherpe prijzen, snelle levering

Sneller "op rekening" kopen toelaten voor trouwe klanten...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kabel Sata was niet goed aangesloten

Pluspunten

An de bestselling geen bevestiging email ontvangen. Dezevwerd na telefonisch contact alsnog doorgestuurd

Pluspunten

Snelle levering en assemblage is zeer goed.

Pluspunten

Prettig contact aan de telefoon en duidelijke website waar de NUC kon worden samengesteld qua processor, geheugen etc. 's middags besteld en de volgende morgen al geleverd (met track&trace) voor de scherpste prijs die ik kon vinden voor deze NUC. Kortom, service, snelheid en scherpe prijs zoals je altijd zou willen!

Géén

Pluspunten

Communicatie en services

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Many references, all carefully chosen. Availability. Very quick dispatch. I wrote once a request and didn't have a reply before sale. Notifications when you place the purchase. Tracking number is provided (DPD)

I was pleased to receive the order inside a cartoon box. However the packing was filled with big air bubbles that have exploded and therefore left inside material unprotected. I recommend using regular cartoon sheets or bubble paper to fill in the package to prevent manhandle. edit : I am willing to make another attempt and prove Mena right. Mena guaranteed to change surrounding dampening material to better wrap specific products and increase handling margin of error. Again, it was wrapped entirely and correctly but it never survived routing long distance. I am glad actions are to be taken. Next time !

Pluspunten

Snelle correcte levering. Duidelijke website met goed aanbod. Heldere prijzen.

Pluspunten

Goed advies gehad mbt de Shuttle DS68U voordat ik het apparaat kocht. Goede prijs en snelle levering.

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.