Pluspunten

Kreeg mijn bestelde 15 inch Touch screen binnen een dag bezorgd. Prachtig scherm maar het Touch werkte niet. Mail hierover binnen 24 uur beantwoord met adviezen die ik echter al had uitgevoerd. Gebeld en meteen verblijd met de mededeling dat een nieuw scherm onmiddellijk zou worden opgestuurd. Was ook de volgende dag in huis. Werkt uitstekend. Niets dan lof over de service

Pluspunten

Goede website en snelle levering. Ook telefonisch goed te bereiken voor eventuele vragen. Meedenken en dan goede alternatieven aanreiken.

Pluspunten

Prima snelle levering.

Pluspunten

Keurig ! Ook een kleine vraag over drivers; snel beantwoord.

Pluspunten

Snelle levering! Thanks

Pluspunten

Snelle levering en alles piekfijn in orde!

Pluspunten

Gemakkelijke website om alles te vinden en zelf samen te stellen. Qua betaling en opvolging via mail is ook snel en duidelijk. Had een barbone gekozen enkel op muziek programma te gebruiken en werkt hier perfect voor

Misschien soms toch nog iets meer uitleg qua qualiteit/quantiteit van onderderlen voor zelf samenstellen pc's

Pluspunten

Snelle levering van goed produkt.

Pluspunten

Goede informatie via de chatfunctie

Is postnl een optie? Meer mogelijkheden voor tracking en opties bij niet thuis

Pluspunten

Levering snel en goed ontvangen

Pluspunten

Bestelling, betaling & levering zijn allemaal vlot verlopen. Op 3 werkdagen was mijn pakket aangeleverd. Er was nog een klein issue met mijn adres dat ik zelf vergeten had in vullen. Ik kreeg een mail met de vraag naar het volledige adres en dit was op 2uur tijd allemaal behandeld. Top service!

Alles is correct verlopen, dus ik kan niet meteen een verbeterpunt opgeven.

Pluspunten

Snel geleverd. Prima service bij een paar vragen die ik nog had. Prima inhoudelijke / technische kennis in house.

Pluspunten

Alles verloopt correct

Pluspunten

Top levering, goed product

Nvt

Pluspunten

Snel geleverd, alles netjes in orde

Pluspunten

Snelle levering, goede opvolging

Pluspunten

Heel plezierig contact en adequate hulp, toen het niet helemaal ging met mijn nieuwe shuttle, zoals de bedoeling was. Handig ook, dat je je computer online helemaal zelf kunt samenstellen (bijv. type processor, harde schijven, grafische kaart enz.), met telkens een hele reeks van mogelijkheden en prijzen. Ook geven ze je op verzoek een duidelijk advies. Je wordt tijdens het proces van bestelling tot levering dagelijks op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zowel per mail als per telefoon word je vakkundig, vlot en heel plezierig geholpen. Natuurlijk ook belangrijk: ze leveren uitstekende producten!

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.