Pluspunten

Dit was mijn allereerste bestelling bij Mena Computers. Alles is zeer vlot verlopen, regelmatig status update van je bestelling, Top Service.

Momenteel nog niets gevonden.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt. Product voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

Snel het juiste geleverd. Aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

Snelle levering en support.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Shuttle PC besteld bij shuttleshop.nl. Goed op de hoogte gebracht over de voortgang en een vlotte levering.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle verzending.

Pluspunten

Good service when answering questions.

Pluspunten

Hele goede en duidelijke website. Duidelijk order formulier om systeem samen te stellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bii vragen makkelijk bereikbaar via de mail.

Bij aankoop (beter) aangeven hoe lang het duurt voordat de bestelling geleverd wordt. Ik moest ernaar mailen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was volledig en netjes op tijd. Ook had Mena contact opgenomen om een fout in de door mij opgegeven postcode met me af te stemmen. Zeer attent van ze.

Maak configuratiemogelijkheden met maar één keuze niet configurabel. Prijsstelling soms onduidelijk. Op een overzichtspagina staat een bepaalde prijs, in de detailpagina een hogere prijs i.v.m. keuzes m.b.t. de meest bruikbare configuratie. Komt niet betrouwbaar over, terwijl de propositie begrijpelijk is. Verbeter de koppeling van een product met de mogelijke accessoires. Biedt alle varianten van modellen van een producent aan. waarom zou ik een minder model bij Mena willen bestellen als ik zie dat er op de website van de producent (Shuttle in dit geval) een versie is met een zwaardere processor.

Pluspunten

Keurig samengestelde computer (Intel NUC met Akasa behuizing) met uitstekende componenten. Compleet geleverd binnen enkele dagen na bestelling. Meestal bouw ik zelf de computer maar Mena Computers doet dit perfect en dat is een zorg minder.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snel, duidelijk en communicatief sterk.

Koerier zoeken die ook wat meer communicatief is! Ik heb de hele dag voor niets zitten wachten omdat (dat hoorde ik later via Mena computers) er een auto stuk was.

Pluspunten

Bijzonder snelle levering, om 12:56 besteld, 2 updates verder om 16:02 gereed voor verzending. Volgende dag in huis.

Aangeven met welke vervoerder het bezorgd wordt. In dit geval DPD, goed. Als het met PostNL zou zijn laat ik het altijd op een bezorgpunt afleveren.

Pluspunten

De website is overzichtelijk en heeft een goede indeling van producten. M.b.v. de extra toe te voegen onderdelen kan een zeer compleet product samengesteld worden. Artikelen worden goed verpakt verscheept.

N.v.t.

Pluspunten

Door blikseminslag was onze pc defect. Na overleg opgestuurd naar Mena Computers. Na analyse bleek dat de pc naar Intel moest voor reparatie. Toch duurde het alles bij elkaar maar iets meer dan een week voor de pc weer bij ons terug was. Mena heeft alle gegevens veilig kunnen stellen en de nieuwste versie van het besturingssysteem geinstalleerd. Alles draait weer perfect. Klasse service!

Pluspunten

Geheel top.

Pluspunten

Snelle service en zelfs nog een bestelling een uur voor het verzenden kunnen aanpassen. Reparatie was super snel gedaan en het pakketje werd mij meteen diezelfde dag retour gestuurd.

De levertijd liep één dag uit en omdat de pakketjes via DPD gaan weet je niet hoe laat de post aan de deur komt.

Pluspunten

Snelle service, alles conform afspraak

Pluspunten

Correcte en zeer snelle levering. Alles perfect geregeld.

Pluspunten

Snel en goed geleverd

geen

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.