Pluspunten

Beschikbaarheid voor vragen over configuratie van pc

Pluspunten

Goede en snelle communicatie. Snelle klachtoplossing. Wordt goed op de hoogte gehouden.

Verzenden via DPD heeft niet mijn voorkeur. Leveren regelmatig later dan andere vervoerders.

Pluspunten

Vlotte bezorging, vlotte reactie op gestelde vragen.

Pluspunten

Goede levering.Flexibele aanpassing op details van de online op te geven order.

Pluspunten

Zeer snelle levering, correcte afhandeling, prima producten,

geen

Pluspunten

Goede service via de chat, snelle levering, prima producten.

1. Bij de besturingssystemen Ubuntu 16 Server 64 bit LTS toevoegen als optie. Ik heb Ubuntu Server inmiddels zonder problemen op zowel een Gigabyte als een Shuttle geinstalleerd. 2. Op de site informatie geven over kortingen bij aankoop van grotere aantallen.

Pluspunten

Snelle levering en communicatie

Pluspunten

Recent een tweetal shuttle systemen besteld en afgenomen. Zowel tijdens het bestellen, maar ook tijdens de aflevering een zeer positieve indruk overgehouden. Verstand van zaken, maar ook een heel prettig contact tijdens de aflevering. Thuis gekomen was alles in goede staat en werkt alles uitstekend. Zeer positief!

Pluspunten

Pluspunten

Prima product Snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Via website computer besteld met 2 SSD's en DVD writer; werd geleverd met slechts 2 kabels. dedicated grafische kaart die ik heb toegevoegd via de website was eigenlijk net te groot, voedingsconnectors worden compleet plat gedrukt door de drivebay bij vorige bestelling nooit problemen gehad.

Pluspunten

- Duidelijke website, uitgebreide informatie - Concurrerende prijzen - Eenvoudig bestelproces - Snelle assemblage - Duidelijke en gedetailleerde communicatie - Razendsnelle levering - Uitstekende kwaliteit

- PC ervaring uitstekend (zie hiernaast). - Zou graag informatie over geluidsniveau processor cooler gezien hebben, bv. een vergelijking. Deze maakt helaas wel erg veel geluid.

Pluspunten

bijzonder snel geleverd. inderdaad binnen 14 uur.

Pluspunten

Vlotte service en levering. Correcte afhandeling van de goederen.

Pluspunten

Goede telefonische service. Downgraden van gekochte NUC was zo geregeld. Met snelle storting van het credit bedrag.

Pluspunten

Goede ondersteuning, veel keus en een snelle levering. Precies zoals het moet.

Pluspunten

ik weet geen negatieve punten.

Ga zo door.

Pluspunten

Het automatisch op de hoogte houden van wat er met de bestelling wordt gedaan. Ruime keuze pc's. Duidelijke website met goede uitleg waar de pc geschikt voor is.

Pluspunten

PC geconfigureerd en laten samenstellen bij dit bedrijf. Een positieve ervaring. Een aantal keer per e-mail contact gehad, snelle en duidelijke reactie op mijn vragen ontvangen. Goede status updates t/m de verzending, bij iedere stap in het proces op de hoogte gehouden.

- geen

Pluspunten

Levertijd en frequente statusupdates

Pluspunten

Goede service, goede prijs. Vlot geholpen toen mijn Intel NUC de geest had gegeven. Duidelijke communicatie.

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.