Pluspunten

Ik ben telefonisch uitstekend geïnformeerd. Een goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

Goede snelle service en prima geassembleerd product.

De vervoerder DPD is langzaam en de Track & Trace werkt alleen voor gebeurtenissen die al voltooid zijn. Er werd bijvoorbeeld geen schatting van de bezorgtijd gegeven, maar wel kon ik volgen hoe lang een pakje er over doet tussen Veenendaal en Heerde via Meppel.

Pluspunten

Snelle levering, vlotte configuraties op website.

Inpakken misschien wat verduidelijken. De M2 SSD had ik bijna weggesmeten met de verpakking :-) Verder geen negatieve punten!

4 stars: good service, well treated

Positive

Very quick in delivery, product works as expected

Suggestions

Credit card payment worked from the second attempt however 2 orders were generated in the system. Had to send an email to get one order cancelled. An obvious it/process issue.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Zeer goed geholpen geweest snelle levering zeker een aanrader

Doe zo voort

Pluspunten

- Professionele Levering van mijn nuc6i5SSYK. - Alles erg goed verpakt zodat transportschade bijna onmogelijk is. - Duidelijke communicatie via email.

Pluspunten

Goede hulp via email. Snelle levering, goed produkt. goede procesvoortgang via email.

Pluspunten

Goede bestel site. Duidelijke status updates van de gedane bestelling. Flexibel in wijzingen van de details van de bestelling na dat deze geplaatste was.

Pluspunten

Prima website met configuratie-hulp die je veel werk (en vergissingen) bespaart. Desondanks zelf iets over het hoofd gezien, maar dat werd vlot en met veel gevoel voor service opgelost. Verzenden liep vlekkeloos, statusinfo uitstekend. Kortom deskundig en klantvriendelijk - zeker een aanrader!

geen

Pluspunten

uitstekende website eenvoudige bestelling snelle levering

geen idee

Pluspunten

Prompte levering en geen poespas. Kon de Beebox zelf samenstellen aan de hand van gemakkelijke keuzes. Ben tevreden over de Beebox.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

uiteindelijk is het bestelde product geleverd

-juiste status producten op de website. -klanten zelf op de hoogte houden van de bestelling. -juiste info doorgeven ipv mensen aan het lijntje te houden.

Pluspunten

- correcte snelle levering - last minute wijziging (bijkomend dvd writer, inbouw) correct door gevoerd. - niets op aan te merken

Pluspunten

prima kwaliteitsproduct.

Men zei dat ze gebeld hadden voor een wijziging van het systeem, omdat het bestelde niet leverbaar was. Echter voor zover wij kunnen nazoeken heeft NIEMAND gebeld. Dus dan moet je dat ook niet zo zeggen.

Pluspunten

Al meerdere malen een Shuttle PC via de Shuttleshop besteld. Zeer goede website met ruime keuze en zeer snelle nette levering voor een correcte prijs.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Voorafgaand goede telefonische ondersteuning. Snelle reactie op vragen per email. Een driverprobleem werd adequaat opgelost.

Pluspunten

Zeer snelle service, scherpe prijzen, vlotte dienst na verkoop.

Pluspunten

Pluspunten

Snel communicatie na bestelling en snel aflevering.

Geen antwoord gehad voor mijn vraag over een product. Beter reageren op vragen.

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden over mijn snelle en stille Shuttle computer. Daarnaast word je geweldig geholpen als je een vraag stelt via de chat. Mijn complimenten aan Yucel.

De chat-sessie kon ik niet groter maken en ik kon de inhoud niet in zijn geheel kopiëren. Dat is soms wel fijn als je een uitleg wilt bewaren. Aangezien de site toch vernieuwd wordt, kan hier misschien nog rekening mee gehouden worden.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.