Beste Silvia, dank voor de mooie 5 sterren review. Veel plezier met uw side table!
Beste Nicole, bedankt voor uw aankoop en mooie review! Fijn dat u zo tevreden bent met alles!
Beste Michel, bedankt voor uw feedback. We nemen dit mee voor een nog betere service! Veel woonplezier!
Beste Erica, wij zijn blij dat u zo tevreden bent en hopen dat uw aankoop een eyecatcher is in uw woning!
Beste Wika, dank voor de prachtige review score! Fijn dat u zo tevreden bent!
Beste Wesley, we zijn blij dat u zo tevreden bent met alles. Veel woonplezier en we zien u graag terug online!
Beste Piet, Dank voor de lovende review en mooie 5 sterren! Wat fijn te horen dat alles u zo goed is bevallen. Veel woonplezier met uw meubels en wij zien u graag terug online!
Tiny, we hopen dat het kastje een mooie aanvulling is in uw woning! Veel woonplezier en bedankt voor de mooie review score!
Beste Brigitte, dank voor de mooie review. Veel plezier met uw aankoop en tot ziens online!
Beste Theo, bedankt voor de prachtige 5 sterren score. Veel plezier met uw aankoop en we zien u graag terug online!
Beste Duncan, bedankt voor uw aankoop. Ook al zijn we iets wat lastig te vinden, we zijn blij dat u uiteindelijk tevreden bent met uw bestelling!
Beste JB, de mooiste schatten zijn lastig te vinden. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en wensen u veel woonplezier!
Beste Aly, bedankt voor uw reactie en beoordeling. We zien u graag terug online!
Beste Simone, Fijn dat u zo tevreden bent over ons. Wij danken u voor uw lovende review en mooie 5 sterren score. Veel woonplezier!
Dank Ria, voor de mooie 5 sterren review! Veel woonplezier en we zien u graag terug online!
Beste Ben, Wat fijn dat we ook DJ's tot tevreden klanten kunnen rekenen. Veel plezier met uw aankoop!
David, dank voor uw mooie 5 sterren review. Fijn dat u zo tevreden bent. Tot ziens online!
Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 25 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India.