Goeie service

Goeie spul en kwaliteit met vergeleken prijzen.

Alles TOP

Die Bestellung, der Mail-Kontakt, die Abstimmung des Liefertermins und auch die Qualität der Schränke verdienen mein volles Lob. Es hat alles von A-Z super geklappt und die Schränke gefallen mir sehr gut. Vielen Dank für alles

Perfecte levering.

Wij hebben een mangohouten tafel besteld. Keurig geleverd en vriendelijke meneer. We hebben wel even moeten stoeien met het monteren omdat de voorgeboorde gaten niet helemaal op elkaar aansloten. Maar uiteindelijk is het gelukt. Erg mooie tafel, precies zoals beschreven.

Gewoon goed

Goede service, goede verzending

Prima levering en service

Snelle leveringen en service

Super mooie spullen, leuke prijzen, goede service!

Had een bankje gekocht waar een verkeerde poot bij zat, binnen no time opgelost.

Betaalbare mooie tafel.

Snelle service Betaalbare mooie tafel

leuke ervaring

Sommige items in loods staan niet op jullie webshop. Ruime keuze te zien in loods. Hebbedingetjes konden direct mee. Bezorging was ook snel gegaan. Alleen de ingangsdeur mag wel duidelijker aangegeven worden.

Super mooi product

Mooie stevige side table. Makkelijk te monteren. Een echte aanrader

Reactie van het bedrijf

Beste Silvia, dank voor de mooie 5 sterren review. Veel plezier met uw side table!

zeer aangenaam

een mangohout en kast besteld en geleverd.Alles goed verlopen.

Reactie van het bedrijf

Beste Nicole, bedankt voor uw aankoop en mooie review! Fijn dat u zo tevreden bent met alles!

Mooie produkten

Mooie producten, alleen de bezorger wil maar wat snel weg. Meubel over de drempel dan klaar en succes.

Reactie van het bedrijf

Beste Michel, bedankt voor uw feedback. We nemen dit mee voor een nog betere service! Veel woonplezier!

100% tevreden

Alles goed geregeld goed materiaal Staat heel mooi

Reactie van het bedrijf

Beste Erica, wij zijn blij dat u zo tevreden bent en hopen dat uw aankoop een eyecatcher is in uw woning!

Mooi en heel snel geleverd

Kwaliteit uitstekend. Prachtige kleuren. Snelle levering

Reactie van het bedrijf

Beste Wika, dank voor de prachtige review score! Fijn dat u zo tevreden bent!

Duidelijke website , perfecte tafel en top bezorging.

Reactie van het bedrijf

Beste Wesley, we zijn blij dat u zo tevreden bent met alles. Veel woonplezier en we zien u graag terug online!

Bijzonder goede meubels ontvangen

Een salontafel, tv kast, wandrek alles met mangohout. Ik moet zeggen zeer snel geleverd goed ingepakt. En door uiterst vriendelijke bezorgers bezorgd . De prijs is zeer concurend, mocht ik weer wat nodig hebben dan koop ik zeker weer bij Houtmijn. Een dikke 10 krijgen ze van mij.

Reactie van het bedrijf

Beste Piet, Dank voor de lovende review en mooie 5 sterren! Wat fijn te horen dat alles u zo goed is bevallen. Veel woonplezier met uw meubels en wij zien u graag terug online!

Kastje gekocht, zag er mooi uit. En de levering was goed en op tijd.

Reactie van het bedrijf

Tiny, we hopen dat het kastje een mooie aanvulling is in uw woning! Veel woonplezier en bedankt voor de mooie review score!

Ze zijn super snel met leveren en je krijgt wat je besteld

Reactie van het bedrijf

Beste Brigitte, dank voor de mooie review. Veel plezier met uw aankoop en tot ziens online!

Mooi , optijd

Mooi en goed geleverd en zeer mooi spul

Reactie van het bedrijf

Beste Theo, bedankt voor de prachtige 5 sterren score. Veel plezier met uw aankoop en we zien u graag terug online!

Priema zaak

Priema zaak Engen wat minder vind als kom en der staat 12:00 tot half 4 dat dan ook wel echt iemand moet zijn. Dan ik heb daar half uur lopen zoeken naar iemand en in tijd ook naar telefoon nummer Om iemand te bedijken Stont niet in de mail maar wel op internet en vind wel slordig dat niet in mail staat veder top surfers

Reactie van het bedrijf

Beste Duncan, bedankt voor uw aankoop. Ook al zijn we iets wat lastig te vinden, we zijn blij dat u uiteindelijk tevreden bent met uw bestelling!

Prima product, aardig personeel.

De kist die ik besteld heb ziet er prima uit. Ik kon hem snel ophalen. Alleen is de locatie erg lastig te vinden. Een duidelijk bord met de bedrijfsnaam is geen overdaad.

Reactie van het bedrijf

Beste JB, de mooiste schatten zijn lastig te vinden. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en wensen u veel woonplezier!

Alles goed geleverd en goed ingepakt.

Zie boven

Reactie van het bedrijf

Beste Aly, bedankt voor uw reactie en beoordeling. We zien u graag terug online!

Snel en goed geregeld

Besteld betaald en binnen een dag gratis af te halen top en goede kwaliteit!

Reactie van het bedrijf

Beste Simone, Fijn dat u zo tevreden bent over ons. Wij danken u voor uw lovende review en mooie 5 sterren score. Veel woonplezier!

Betaalbaar..

Snelle levering. Goede service. Top.

Reactie van het bedrijf

Dank Ria, voor de mooie 5 sterren review! Veel woonplezier en we zien u graag terug online!

Voldoet volledig aan de verwachting, levering was snel en correct

Gebruiken het kastje om de draaitafel op te zetten. Gewoon perfect

Reactie van het bedrijf

Beste Ben, Wat fijn dat we ook DJ's tot tevreden klanten kunnen rekenen. Veel plezier met uw aankoop!

Super snelle, goede en duidelijke service!

Snelle en goede levering, goede duidelijke service.

Reactie van het bedrijf

David, dank voor uw mooie 5 sterren review. Fijn dat u zo tevreden bent. Tot ziens online!

Over Houtmijn.nl

Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 25 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India.