Blij mee, mooie aankoop

Mooie kast Werd eerst ergens anders afgeleverd maar dit kon ik netjes aanpassen bij de afleverservice Nu aan het genieten van mijn aankoop

Tevreden

Kwaliteit en ziet goed uit. Goed verpakt.

Mango houten kastje gekocht

De mango houten kast werd sneller geleverd dan voorspeld en voldoet aan de verwachtingen. Echt een mooi ding! Na wat over en weer contact met de bezorgdienst, verliep dit uiteindelijk ook vlekkeloos. Prima ervaring dus!

Heel tevreden

Ben heel blij met mijn boekenkast van Mango hout met staal. Snelle levering

2 artikelen gekocht. Met allebei heel blij. Prima service, snel geleverd en goed verpakt, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er iets beschadigd is. Kortom mooie kast en tv-meubel van hetzelfde materiaal. Aanrader!

Tevreden

Alles goed bezorgt moesten alleen helpen slepen was maar een persoon

Sympathieke en behulpzame bezorging voor een fantastisch mooie zware kast met een unieke eigentijdse uitstraling, dik tevrede

I am very satisfied with the service they provide and the furniture I bought.

Whenever I had a question, I received a reply very fast. The delivery process was also very smooth and easy. I highly recommend Houtmijn.nl

Mooi materiaal

Een mooi en solide tafeltje en een snelle levering

Mooie kast! Leuke winkel.

Hier heb ik de dressoirkast gevonden die ik zocht. Robuust, industrieel en groot.

Jammer

Het is niet persoonlijk, maar ik vind dat er op de kwaliteit een final check ontbreekt. Ook heb ik niet het gevoel dat jullie moeite doen om mij als klant te behouden. Dat is jammer. Met een fatsoenlijk tegenvoorstel was ik bereid geweest om met jullie in zee te gaan. Hoe dan ook, jullie hebben mijn gegevens, dus we kunnen er altijd nog over napraten. Voor nu is het echter een duidelijke nee – ondanks dat jullie een prachtig product hebben.

Mooie meubels, heel klantvriendelijk en goede service

Wij zijn heel goed geholpen en erg blij met onze mooie aankopen.

Ik kreeg goede informatie over de levertijd. Kwaliteit is erg goed en ben er erg blij mee. Sitetable was goed ingepakt. Een echte aanrader.

vriendelijke hulp in de winkel.

Ik had 10 jaar geleden al meubels bij jullie gekocht en het blijft heel mooi. Vandaar nu een nieuwe eettafel bij jullie gekocht.

Prima service en advies!

Mooie showroom maar ook een goed werkende website. Niet alles staat in de showroom maar op de website alles te vinden. Goede adviezen gekregen, goede prijzen en kwalitatief ook in orde.

Prima geholpen & snelle levering

prima geholpen, goed geïnformeerd en antwoorden op onze vragen. De eettafel die we hadden uitgezocht was op voorraad en de stoelen hadden een korte levertijd. Levering van de goederen is in overleg gepland. Goederen moesten nog in elkaar gezet worden, maar dat was goed te doen met de meegeleverde beschrijving

Goed product, goed contact

Bestelling snel afgehandeld, goed contact. Geholpen met laden. Heel erg blij mee!

Hoge kwaliteit hout

Het product voldoet aan alle verwachtingen.

Mijn ervaring bij Houtmijn is super ik ben heel bij met mij aankoop

Mijn aankoop is naar verwachting super geslacht

Ben erg te vreden 10

Tevreden

Prima tafel en goede service

Hier de tafel gevonden die ik zocht. Eerst het verkeerde blad besteld, maar dat kon snel aangepast worden.

Mooie side tafel en snelle levering

Boven verwachting

Snelle levering en goede informatie. Duidelijke website

De kast voldeed aan onze verwachtingen, werd snel geleverd en arriveerde in goede staat. We zijn er heel erg blij mee! Mooie kleur en robuust.

Duidelijk en snel geleverd

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review