Top service en mooie meubels

Eerste keer bij dit bedrijf besteld en zeer goed geholpen Top

Mooie aankoop

Mooie eettafel voor een redelijke prijs. Erg tevreden.

mooie meubelen

Een dressoir en sidetable gekocht. Snel geleverd. Erg mooi en stevige meubelen. Voordelige prijzen Kan ze echt aanraden.

Snelle en persoonlijke levering!

Snel geleverd, het zware pakket werd netjes afgeleverd!

Wij zijn ernorm blij met ons mooie kastje. Super snelle en fijne levering

Goede service,goed contact met de chauffeur en super netjes afgeleverd .

Uitstekende service

Super, goede service, vriendelijk bezorger

Ze doen wat ze zeggen en zelfs voor onderhoud van meubels is het fantastisch

Mooie showroom en leuke verkoopster laten je rustig kijken

Mooie mangohout buffetkast

Na lang zoeken blij dat ik deze kast heb gevonden. Spannend om van een plaatje uit te zoeken, maar de kleur past exact bij de mangohout meubelset die ik vijf jaar geleden elders kocht. Twee deurtjes zijn niet 100 procent recht maar dat is denk ik de charme van een mangohout kast. De kast was super goed verpakt (dus een berg verpakking materiaal maar zonder schade aangekomen). Nette bezorgdienst. Prijs kwaliteit in orde.

Ben erg tevreden met ladekast top kwaliteit

Top zaak snel geleverd

Vriendelijk, goed advies, fijn geholpen.

Fijne winkel

Snel en goed geleverd

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Mooi meubel.

Mooie aankoop. Alleen achterover leunen was niet mijn ervaring. Heb na 5 werkdagen gebeld of mijn kast nog komt. Toen was het diezefde week nog geregeld. Vond ik een beetje raar. Dat het toen opeens wel kon. De levering was keurig en de man vriendelijk.

Goede service en vooral klantvriendelijk.

Fijn geholpen klantvriendelijk.

Prachtige eettafel met een zeer nette prijs!

Wij hebben een hele mooie massief mangohouten eettafel gekocht. De prijsstelling was super goed. Verkoopproces verliep vriendelijk en vlot. Aanrader!

Zeer prettig!

Ik heb een commode besteld, het bestelproces was erg makkelijk. De prijs viel me enorm mee.De levering ging vlot. Een klein probleem aan de commode werd, na contact met de klantenservice, keurig opgelost!

Prima kastje en goede bezorging

Mooie salontafel en sidetable besteld en binnen een week geleverd . Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Prima geregeld

Goede service en heel leuke ontvangst in de showroom. Prijzen zijn prima en de levering is super snel. Zeker de aanbeveling waard

Een hele mooie kast. Precies zoals we het ons voorgesteld hadden.

Prettige en fijn contact gehad. Zelfs levering net over de grens in Duitsland is geen probleem.

Telefonisch helaas niet bereikbaar maar via de mail alles oké.

Mooie kast! Voldoet aan onze verwachting, stabiel, mooi hout.

Prachtige, unieke meubels en topservice!

Wat een fijn bedrijf. Sfeervolle winkel. Het assortiment is onderscheidend en de service is uitstekend; zo kregen we supersnel antwoord op een vraag via de site. Het afhaalpunt was een schuur achteraf en ter plaatse lastig te vinden, maar verder zijn we enorm tevreden. Echt een aanrader voor wie iets anders zoekt!

Prachtige meubels en topservice

In de showroom heel goed geadviseerd door verkoopster Anita en vervolgens besteld. Vlotte levering door vriendelijke chauffeur (kees). Helaas was 1 stelpootje van de salontafel scheef maar ook dit is keurig opgelost door een nieuw onderstel welke ik al snel op kon halen in het magazijn. Ook hier weer vriendelijk geholpen door Nico. Inmiddels meer meubels bij Houtmijn besteld, we kregen ook nog een gratis flesje onderhoudsmiddel. Voor ons 5 sterren voor Houtmijn, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review