Mooi tafel, snel bezorgt

Netjes geleverd

Super bedrijf

Een dressoir besteld en enkele dagen later al binnen

Blij met tafel

In de winkel prettig geholpen en eettafel werd snel bezorgd. Super blij met mijn nieuwe eettafel. Aanrader deze winkel!

Lange levertijd

Was al vergeten dat ik iets had besteld… Zou 3-5 dagen levertijd zijn. Werd drie weken. En dan deze zeikmails met verzoek om review, als ik niet reageer wil ik geen review geven, dus blijf me niet spammen want nu ben ik genoodzaakt een negatieve review te geven zodat ik die ellendige mails niet meer krijg

Mooie tafel, correcte levering

Alles gegaan volgens afspraak. Fijn is ook dat de tafel een breedte heeft van 90cm in plaats van 100cm zoals bij veel andere aanbieders.

Mooie salontafel

Mooi meubel en volgens afspraak netjes bezorgd. Prijs is ook prima.

Prachtige meubels én snel geleverd

Online besteld en erg tevreden. De meubels zijn prachtig. Ook snel geleverd netjes gemonteerd door hele fijne monteurs en alle rommel opgeruimd en meegenomen.

Gewoon netjes

Vrij snelle levering. Heb na 6 dagen gebeld en transporteur was ons vergeten te bellen voor een afspraak. Werd toen zelfs op een zondag nog geleverd.

uitstekende service

Vlotte service en uitstekende communicatie. Prachtig meubelstuk, ben er erg blij mee.

Mooi product en fijne communicatie over de levering

Ik heb onlangs een kastje gekocht bij Houtmijn en ben zeer tevreden over mijn ervaring. De communicatie over de levering was duidelijk en prettig. Het kastje werd in elkaar gezet geleverd, wat erg fijn was. Bovendien ziet het er prachtig uit – precies wat ik zocht. Zeker een aanrader!

Leuke boetiek met mooie items

Allemaal mooie en bijzondere items in deze leuke boetiek die sfeer brengen in de woonkamer voor schappelijke prijzen.

Prachtige meubelen, superprijs!

Wij hebben een eettafel en een salontafel bij Houtmijn gekocht. De prijs was fantastisch en nog dezelfde week geleverd door een vriendelijke chauffeur. Zeer tevreden over Houtmijn!

Prima tafels

Set van 3 tafels besteld. Snel geleverd. Prima kwaliteit, netjes verpakt.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Product naar wens

Alles netjes nagekomen!!

Goed geholpen in de winkel en snelle levering.

Absoluut een aanrader. Wij hadden een deens ovale tafel gevonden voor een mooie prijs, maar wilden hem toch even zien in de winkel. Zijn toen erheen gegaan en ondanks dat de verkoopster ons lekker liet rondlopen, lette ze wel op wat er gezegd en gedaan werd. Waardoor alles snel geregeld was qua bestelling ervan. De levering was al net zo snel, zouden het binnen 2 werkweken versturen, echter de volgende week werden we al benaderd of ze het konden leveren. Uiteindelijk binnen 4 dagen ongeveer mogen ontvangen de tafel zelf. Erg blij mee dat het zo snel kon. Tafel was ruim voldoende op voorraad ook dus dat scheelt. Dus complimenten aan de verkoopster en de chauffeur voor de nette afhandeling.. Komen hier zeker nog een keer terug als we wat nodig hebben.

Heel vriendelijk geholpen. Tafel en kastje zeer naar onze tevredenheid heel snel geleverd. Ook betaling super geregeld dus alle lof

goed en top geleverd

Zeer fijne en correcte service

Tevreden

Als was onze order van een kast niet op voorraad werd ons geduld toch beloond. Prima aflevering en goed verpakt hebben we nu een sieraad van een kast in de kamer staan. Kant en klaar wel zo prettig.⁹

Zeer snelle levering zelfs zo snel dat we geen mail kregen dat het was verstuurd

Gewoon perfect

Perfect en goede levering

Tafel poot kwam kapot aan volgens mij tijdens Het bezorgen gebeurt. Ik heb een bericht gestuurd gelijk reactie gekregen en een nieuwe tafelen binnen paar dagen. Kwaliteit van de tafel is super goed.

Mooie kast

Mooie kast en snelle levering

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review