Zeer netjes afgeleverd

Bij de bestelling werd aangegeven dat mijn kast na ongeveer 6 tot 8 weken bezorgd zou worden en dit klopte ook. De bezorger was ook netjes en vriendelijk.

Vlotte levering en mooie tafel

Ik heb een bartafel besteld en deze is snel bezorgd. De communicatie verliep goed en de tafel is boven verwachting mooi. Degelijk en stevige materiaal.

Prachtig meubel en ook een uitstekende aflevering door de bezorger, grote complimenten aan hem

Prima geregeld

‘s avonds besteld, andere ochtend mailtje dat mijn bestelling klaar stond. Goed en netjes geholpen bij het magazijn

Snelle service en levering , Alles keurig ingepakt en zonder beschadiging, We zijn er blij mee , een hele mooie kast

Mooie kast, die snel werd bezorgd.

De kast staat erg mooi in de woonkamer. En erg handig dat deze al was voorgemonteerd ook. Houtmijn heeft ook een ruime keuze in meubelen, dus er is voor elk wat wils.

Goede service, op tijd geleverd

Goede kwaliteit en betrouwbare levering

Op de website is een goed keuze mogelijk. En de aflevering van de kast, inclusief in de woonkamer neerzetten, werd heel professioneel uitgevoerd.

Snelle levering, vriendelijke mensen

Mooie meubels, en Prima Service!

geweldig goed

zeer prettige website goede communicatie en doen wat ze zeggen goede kwaliteit van de geleverde kast en de bezorger verdient een dikke pluim

mooi en goede kwaliteit

Prachtige tafel gekocht en veel op voorraad

Mooie mangohouten ovale eettafel gekocht. We konden de tafel de dag erna gelijk ophalen, top! Ook eventueel bezorgen is goedkoop, € 20. Tafel is mooi, kregen er een klein onderhoudssetje bij.

Makkelijk bestellen

Prima winkel, overzichtelijke website, bestelling word na overleg snel en netjes geleverd.

Ik heb online een tv meubel gekocht en zeer tevreden over het meubel! Ik had hem dus niet in het echt gezien, maar de beschrijving op de site was goed! Ook fijn telefonisch contact gehad. De bezorging is ook prima verlopen!

Zeer prettige ervaring.

Mooie bartafel gekocht bij houtmijn. Ondanks dat het zondag was konden wij deze gelijk ophalen in het magazijn, prima service.

Zeer goede service, vriendelijke bezorger

Goede communicatie, fijn contact, duidelijkheid in bestelling en levering

Positief l

Duidelijk wat ze te bieden hebben en goeie kwaliteit, bezorging was ook zeer goed geregeld en je kon ze makkelijk bereiken

Verliefd!

Ik heb een dressoir kastje gekocht bij Houtmijn. Het kastje heeft visgraat motief op de deurtjes en is gemaakt van mangohout. Ihet meubel past precies op de bestemde plek en is nu het pronkstuk van mijn woonkamer. Prachtig kastje, goede service en bezorging en ik ben zo tevreden met mijn aankoop.

Super mooie kast

Mooie industriële kast gekocht bij houtmijn zeer vriendelijk geholpen en perfect thuis afgeleverd door Kees.Zijn erg blij met de kast

Bezorger Ricardo was prima bereikbaar en hield zich aan afspraken. Zeer tevreden over het kastje!

Wat een fantastische winkel en super service!

Ik heb verschillende items gekocht. Altijd werd er met ons mee gedacht, zodat we echt prachtige meubels hebben voor in onze appartementen. Levering en wijzigingen daarin ivm onze verbouwing waren geen probleem. Ook hier werd met ons meegedacht. Al met al: een 10! Super service, super kwaliteit en hele leuke spullen.

Snel geleverd. Goed mailcontact. Prachtig kastje met mooi glad bovenblad.

Enthousiast

Prettig geholpen

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review