Bestelling razend snel en correct geleverd!

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Goed geholpen, aardige eigenaar. Mooie collectie.

Super geholpen. Meubel konden we niet in elkaar zetten door een fout in het meubel. Werd meteen een nieuwe opgestuurd.

snel en goed geleverd

Precies het product dat we in gedachten hadden. zeer goed verpakt en de levering exact op de afgesproken tijd en een zeer vriendelijke bezorger. ik zal Houtmijn zeer zeker aanbevelen.

Tof meubel, staat mooi onder mijn muziekinstallatie

Op MARKTPLAATS gevonden. Goede foto’s, maar je kan het niet ‘voelen’... Toch besteld en ben zeer tevreden met de kwaliteit en de looks. Dit meubel met metaal geeft een echte indruk, een chique werkbank. Het is ook stevig, want mijn versterker weegt meer dan 30kg.

Even zoeken maar dan heb je ook wat

Op het terrein is het even zoeken naar de juiste lokatie maar dan is het snel voor elkaar. Tip 1; laat een groot deel van de showroom zoals die is voor extra aan koop. Tip 2; Geef een aankoop cadeautje met de naam.

Prima bedrijf, snelle levering

Goederen werden goed verpakt op tijd geleverd. En heel fijn dat het tvmeubel al was gemonteerd.

Goed zoals de vorige keren.

Netjes. Beleefd Maar dat was bij 2 eerdere bezorging ook zo

Super snelle levering en grote service

Geweldig en heel mooi materiaal.

Prima service!

Goed, netjes en snel geholpen!

grandioos

Meubels bekeken en besteld via internet, op zich best wel een gok. Afgelopen donderdag werden 2 kasten en tv meubel geleverd, waren bijzonder goed verpakt. Kwaliteit en uitstraling van de meubels is bijzonder goed. soft close deurtjes werken perfect. Na levering geconstateerd dat we toch nog wat laden tekort kwamen, opnieuw bestelling gedaan op vrijdag, en deze op zaterdag opgehaald in Nw Vennep. Mag wel zeggen dat we erg tevreden zijn over de meubels, en ook de prijs is beduidend lager dan bij de grote meubelboulevards. Ga zo door!!!!!!! Els vd Berg

super

mijn bestelling werd netjes afgeleverd..

Snelle levering. De artikelen waren netjes en goed ingepakt. En zeer tevreden met de meubels.

Levering in 1 dag!

Super snelle levering! Dag na bestelling belde vervoerder al of ze langs konden komen, exacte tijd volgde half uur van te voren. Complimenten! Super tevreden!

Netjes afgeleverd en op tijd supper

Netjes afgeleverd en op tijd priema zaak

Super, snelle levering en goed product!

Prima levering, snel en zorgvuldig. De kwaliteit is ook goed. Het enige wat beter zou kunnen is dat ze tijdig aangeven wanneer de bestelling wordt geleverd. Ik werd pas de dag zelf gebeld of ze vandaag konden leveren, want de wagen was al onderweg.

Zeer positief ervaren

Wij zijn zeer blij met onze nieuwe tv meubel bij Houtmijn.nl Stuk goedkoper dan elders, snelle levering.

Makkelijk bestellen voor een super prijs en netjes thuis afgeleverd. Prijs kwaliteit is prima en ook de verzendkosten zijn zeer netjes. Zeker een aanrade bestel zelf binnenkort ook weer hier een kast.

Vriendelijk, behulpzaam en leuke meubels

Zeer positief

Top geregeld en top service!!

Pas geleden een eettafel en stoelen besteld en thuis laten bezorgen. Je word netjes op de hoogte gehouden hoe het ervoor staat met je bestelling en het word netjes afgeleverd.

snel en correct

Een telefoontje een bezoek en het item wat we zochten in bezit, bij andere lange levertijd en geen alternatief.

Duidelijk en komen afspraken na

Prima service, mooie meubelen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Mijn bestelling (tafel mangohout 1,60m) voldoet aan de verwachtingen.

Uitstekende service!

Ik heb afgelopen maandag een tv-dressoir besteld bij Houtmijn. Deze werd dezelfde week op vrijdag geleverd! Het contact met de bezorger van Houtmijn was helemaal top!!! Ik ben zeer tevreden over de snelle service en levering van dit bedrijf en heel erg tevreden over ons tv-dressoir!!! Bedankt Houtmijn!!!

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review