Ga zo door

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Online besteld en binnen half uur betaald, bevestiging gekregen, opgehaald en de goed verpakte kast uitgepakt. Een uur later genieten we van een nieuw pronkstuk in huis. Geweldig!

Pluspunten

Goede afwikkeling van order

Pluspunten

Klantvriendelijk en behulpzaam. Netjes geholpen.

Pluspunten

Afspraak is afspraak

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We kregen een mail dat de bezorging tussen 8 en 12 zou plaatsvinden! Mijn man moest om 12.30 uur naar zijn werk, zou moeten lukken! Om 12.30 uur was er helaas nog niets geleverd, om 13.00 uur werd ik gebeld op mijn werk dat het bezorgbedrijf voor de deur stond, zij hadden als bezorgtijden tussen 10.00 en 14.00 uur. De communicatie verliep dus niet heel goed. Verder zijn wij heel tevreden met de geleverde spullen!

Pluspunten

Snelle levering Op afgesproken tijd Goede prijs

Pluspunten

Wij brachten op 1 december j.l. een bezoek aan uw bedrijf voor een televisiemeubel. We waren onder indruk van de uitermate vriendelijke wijze waarop wij werden geholpen door deze jongeman. Hij liet ons alles zien en niets was hem teveel om onze definitieve keuze te laten maken. Geweldig. Ook de diversiteit aan meubelen is goed. Als we weer iets nodig hebben denken wij het eerst aan Houtmijn. Een dikke 11! Ook de communicatie omtrent de bezorging was uitstekend

Pluspunten

Heel netjes en rustig geholpen.

Pluspunten

De voorbereiding tot de bestelling op de website verliep prima alsmede de bezichtiging en bestelling zelf. De levering was verliep uitstekend en en de kwaliteit van de producten was zeer goed.

Pluspunten

Snelle reactie van de eigenaar Nico, zeer behulpzaam in het ophalen van de spullen!

Pluspunten

In de buurt

Prima geregeld

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi meubel van goede kwaliteit en zonder beschadigingen geleverd.

Bezorgservice: We hadden de voorkeursdagen voor bezorging al weken van te voren aangegeven en kregen een paar dagen van te voren een dag toegewezen waarop we niet thuis waren. Contact met bezorger was ook alleen per mail mogelijk en er werd niet actief meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk een familielid vrij moeten laten nemen om ons meubel in ontvangst te nemen.

Pluspunten

Mooie sortering. Prima ontvangst en behandeling van KCoen !

Gelegenheid voor kopje koffie

Pluspunten

Snel geleverd, levering goed gecommuniceerd. Heel blij met het tv-meubel!

Pluspunten

Gebeld dat de bestelling goed ontvangen was nadat dit eerder per mail al bevestigd was. Netjes. Bestelling op tijd en ook op de correcte dag bezorgd

Pluspunten

Snelle reactie op onze bestelling, directe opvolging van de vervoerder, betaling bij aflevering (via internetbankieren) zonder problemen en geen extra kosten

Was fijn geweest als de vervoerder het verpakkingsmateriaal mee teruggenomen had. Dit zou een mooie extra service zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie

Meer communicatie/klantvriendelijkheid inzake levering van spullen.

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review