Pluspunten

Dik tevreden over de geleverde spullen alsmede het transport.

Pluspunten

Het was even zoeken, maar uiteindelijk het bedrijf achterop het terrein gespot. Op het nippertje de eigenaar te pakken kunnen krijgen en heel simpel en snel een TV kast gekocht. We konden de kast meteen meenemen en afrekenen was snel en simpel via iDeal (daar ter plekke) Erg vriendelijke en behulpzaam behandeld.

Wellicht kan de bewegwijzering iets verbeterd worden. De aanrijroute spreekt niet voor zich.

Pluspunten

keurige voortgang van levertijd van de bestelling kwaliteit van geleverde product is nog beter dan de webshop afbeeldingen

Pluspunten

mooie meubels en origineel. geen standaard designs

toen wij een bestelling gingen maken wisten wij dat de meubels een aantal weken levertijd hadden. Toen de datum naderde dat de meubels weer beschikbaar waren werd de datum 2 weken verzet zonder dat te melden aan ons via telefoon of email. Nadat de leverdatum opnieuw met 2 weken was verzet (wederom zonder te melden) gingen we bellen om te vragen hoe het zat met onze bestelling. Uiteindelijk werd ons beloofd dat de meubels op die datum zouden worden uitgeleverd. Dit gebeurde ook en het is het wachten wel waard geweest. verbeterpunt in dit verhaal: Als leverdatums veranderen breng hier dan de bestellende klant van op de hoogte via telefoon of email. Dan weet de klant dat de meubels later komen dan verwacht.

Pluspunten

Hele goede kwaliteit voor een hele nette prijs ! Goed afspraken mee te maken ! Zeker een aanbeveling waard !

Ga zo door!

Juiste loods op terrein duidelijker aangeven.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle en uitstekende levering. Aanrader!

Pluspunten

Zeer beleefd en vriendelijk bij de aflevering

Weet ik niet

Pluspunten

Goed product geleverd, op tijd en zorgvuldig.

Pluspunten

Snel geleverd en goede prijs voor een kwalitatief goede tafel. Zeer robuust en ook nog precies de kleur die ik zocht.

Misschien nog melden dat als de tafels bezorgd worden dat ze niet de volgende dag geleverd kunnen worden door het externe vervoersbedrijf. In mijn geval was dat overigens geen probleem en kwam de uiterst vriendelijke bezorger op het perfecte moment!

Pluspunten

Snelle reacties per mail, vriendelijke eigenaar en prima bezorging.

Pluspunten

Snelle afhandeling Mooi product Prima prijskwaliteitverhouding

Vervoerder dient eerder te melden wanneer het aankomt.

Pluspunten

Snelle levering, product komt overeen met getoonde foto's en is zeer goed verpakt!

Pluspunten

Snel. Klantvriendelijk. Flexibil. Communicatief

Pluspunten

goede klantenservice

deurtje van kast zit een beetje scheef

Packaging/protection of the ordered items during delivery

Pluspunten

vlotte bereikbaarheid per telefoon en ook zijn vervoerder is zeer goed bereikbaar voor vragen !

Pluspunten

Goede service namen zelfs het korting mee terug. Kastje werd zelfs naar de tweede etage gebracht

Pluspunten

Wat een leuke producten, goede prijzen en zeer behulpzaam

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review