Kapotte en verbogen kast

Helaas geen contact mogelijk met houtmijn. Na herhaaldelijk bellen en mailen geen reactie. Bestelde kast is verbogen, beschadigd en de deuren schuiven niet. Veel werk mee gehad om het enigzins fatsoenlijk te krijgen. Aanslag op de glazen ramen wat er niet af wil.

Perfect goed verpakt

Mooie tafel verpakt in een stevige houten kist.Snel bezorgd.

Geweldige service

Helemaal geweldig goede kwaliteit snelle service en een fijne bezorgafspraak top !!!

Goede service, prima omschrijving op de website

Nette levering maar kwaliteit product matig

Bezorging werd netjes uitgevoerd, maar de kwaliteit van het product is matig. De geleiders van de deuren zowel onder als boven zijn duidelijk zichtbaar krom, waardoor de deuren niet goed rollen. Ook stroef en hard gepiep. De zware buffetkast ruil je niet om ivm de grote en gewicht. Ik heb zelf wat aangepast en de geleiders ingevet, zodat de deuren enigzins normaal open en dicht kunnen. Op foto en video ziet het er altijd gelikt uit. Maar deze buffetkast lijkt op een niet goed gelukte uitvoering en daarom waarschijnlijk de aanbieding. Dan moeten de gebreken wel vermeld worden!

Mooie Mangohouten tv meubel

Onze ervaring is prima het bestelde artikel netjes en correct geleverd gekregen.

Product is PR8IG!!!!

snel en gemakkelijk besteld, razendsnelle levering en bij het uitpakken van onze ovalen tafel blijkt deze nog mooier dan op de website. Ongelofelijk blij mee!

Precies wat wij bedoelden

Prima meubelen en aflevering

Prima, snelle service en komt afspraken na.

Bestelling is prima verlopen, ik moest wel zelf achter de bezorging aan. Maar prima allemaal.

zoals aangegeven bij opmerkingen, bij alles in een keer geleverd.

Na telefonisch contact gehad te hebben een bestelling geplaatst. De is is ook nadat de voorraad weer was aangevuld, binnen een paar dagen geleverd. mooie meubels niets op aan te merken.

Mooie stevige salontafel .

Bestelling zeer snel geleverd aan huis ! Blad van Mangohout met een mooie kleurstelling.

Alles meer dan perfect verlopen

Het bestelde tafeltje zou na een 10-tal dagen geleverd worden. Ik had aangegeven dat ik op bepaalde dagen niet thuis was. Tot mijn verbazing werd ik telefonisch gecontacteerd of de levering eerder kon plaatsvinden, zelfs voordat ik niet thuis was. Hierdoor was het tafeltje al na 4 dagen geleverd. Ik kan dus enkel zeggen dat alles meer dan perfect verlopen is.

Snel en uniek

Duidelijke site, makkelijk te bestellen (unieke bijzettafel) en snel geleverd.

Precies zoals op foto. Mooi en zware kwaliteit.

Helaas was de verzending te laat. Maar wel. prima aflevering en het zag er prima uit

Levering vertraagd door vervoerder

Levering had wat vertraging door de vervoerder, maar werd snel opgelost door Houtmijn. Deze volgende dag na belletje levering. Alles goed en stevig verpakt. Erg tevreden met ons aankoop.

Uitstekende ervaring

Op vrijdagavond een mooie salontafel besteld. Er stond netjes bij dat het tot een week kon duren, voordat hij bezorgd werd. Prima tijd, alleen werden wij zaterdag blij verrast met onze nieuwe salontafel! Ook een vriendelijke bezorger. Kortom, alles was goed en ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Goede producten

Fijne tafel, goede kwaliteit. Erg blij mee.

Goede service, mooie kwaliteit en hele snelle levering.

makkelijk bestellen en zo geregeld

De ervaring is tot zover goed , de bezorgtijd moet wat exacter. Zo ben je een hele middag kwijt terwijl er word gevraagd hoe laat , geef je aan begin van de middag . Word het 3 uur . Geen goede zaak.

prima service

mooie meubels zijn er enorm blij mee ,en ook dat de meubels al gemonteerd geleverd worden prima en leuke bezorgers

Op alle fronten tevreden

De Webside, de communicatie, de levering en het belangrijkste : het product, alles een dikke tien.

Supersnelle levering en perfect beschermend verpakt

Schitterende meubels, prachtig en solide afgewerkt

Snelle reactie, zeer snelle en vakkundige levering.

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review