zeer snelle en goede levering

binnen drie dagen - kast bestelt en ontvangen. zeer tevreden met de mooie kast

Prima levering

Prima levering, alleen jammer dat de site aangaf dat het op voorraad was maar na het bestellen kreeg ik een mail dat het was uitverkocht zodat we 6 tot 8 weken moesten wachten, en ze zouden contact opnemen voor een datum maar ze belden 1 uur van te voren, dit was niet zo handig maar al met al tevreden over de kasten.

Mooie tafel ontvangen. Makkelijk in elkaar te zetten. Goeie service en ook helemaal geen beschadigingen.

Prachtigen kast snel en veilig geleverd

Goed ingepakt, netjes thuis bezorgd na telefonisch contact.

Bestelling en bezorging ging prima en vragen werden netjes beantwoord. Geen bijzonderheden. De ingepakte meubelen zijn mooi. Erg tevreden.

Snelle afhandeling bestemming en supermooie opiumtafel. Mooi hout en net even anders door het rode onderstel. Blij mee!

De kast was er sneller dan verwacht

Gelukkige koper

Mangohouten buffetkast en een wandrek gekocht. Snelle verzending, vriendelijke en nette bezorger en belangrijkste een mooi product! Zeker een aanrader!

Eettafelbank

Goede kwaliteit. Snelle service.

Zeer tevreden over het geleverde product

De houten eet- en salontafel al na 1,5 dag geleverd, correcte bode en alles goed verpakt. Het is een aanwinst in ons huis en sfeervol.

nette en snelle levering keurig!

snelle en nette levering,zeer goede kwaliteits prijsverhouding .zeker een aanbeveling

De vakkenkast is prima bij mij aangekomen.a

In een woord geweldig.

Prachtige kast en super snel thuis geleverd

Een hele mooi mango houten kast, super snel thuis geleverd.

Alles keurig verlopen

Snelle levering na telefonische afspraak en mooie tafel, voldoet keurig aan beschrijving. Goede prijs ook.

meubel snel geleverd

Ben erg blij met het meubel. staat erg mooi volgens iedereen die het ziet. Snel geleverd. Top chauffeur met goede srvice. Daar kunnen ze bij sommige andere leveranciers nog wat van opsteken. Ik beveel het bedrijf dan ook van harte aan.

Uitstekende service

Salontafel gekocht, iets meer dan een week levertijd. Goede kwaliteit en service. Ik beveel graag deze webshop aan.

Heel tevreden.

Snelle en goede service.

SUPER!

Helemaal super. Van het bestellen tot aan aflevering. Mooie overzichtelijke website ook!

Hele fijne en goede service

Goede service de spullen zijn van goede kwaliteit en niet te vergeten de bezorging was ook super.

Prachtige meubels, perfecte bezorging!!!

Prachtige meubels...mooie qualiteit. Nette bezorging en zeer netjes verpakt.! Erg blij mee, voor jaren meubelplezier.

Mooie stevige kast, goede service.

Leuke kast en snel geleverd!

Alles goed

Alles goed geregeld

Mooie tafel, heel blij mee en niet duur,

Ervaring is goed bevallen.

HEEL TEVREDEN

Het is een prachtige tafel staat erg mooi in onze kamer we zijn er erg blij mee, Ook de service is uitstekend zowel bij de bestelling als bij de aflevering (kon het zelf ophalen wat erg fijn was want ik had het de dag daar na al in de kamer staan) Nogmaals wij zijn zeer tevreden Linthorst

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.