Keurig netjes bezorgd

Mooie tafel voor een goede prijs

Supermooi meubel, heel snel in huis, topkwaliteit!

Hele mooie meubels met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik ben zeer vriendelijk en snel geholpen. En wat echt een heel groot voordeel is: de meubels die op voorraad zijn, kun je direct zelf ophalen. Dus geen gedoe met lange levertijden!

Een zeer tevreden klant .

Gisteren de prachtige salontafel binnen gekregen. Was goed verpakt tegen beschadiging. En erg tevreden over de snelle keurige levering.

Eenvandaag snel

Besteld via website, afgehaald in nieuw vennep. 10€ korting omdat je het zelf ophaald. Aardige meneer, pakket stond al klaar en heeft geholpen met het in de auto zetten.

Goed en niet duur.

Is goed, maar bij afhalen onduidelijk waar je op het terrein moet zijn! Plaats borden Houtmijn hier afhalen!! Gr Cees van Stein.

Vlotte service

Mooi meubel, goede kwaliteit-prijsverhouding.

Vervoer prima, onderdelen niet in pakket meegeleverd

Het duurde enkele weken voordat eindelijk het pakket werd geleverd. Vervoer op zich was prima. Bouten waren niet meegeleverd dus direct via telefoon en mail contact gezocht. Belofte gekregen dat bouten direct werden verstuurd. Na nog 2 x mail omdat we na 1 werk niks hadden ontvangen, zijn ze uiteindelijk enkele dagen later binnen gekomen. Product verder prima. Blijkbaar komt het vaker voor dat het pakket niet compleet is!!!! Verbeterpuntje!!!

Snelle levering top kwaliteit

Alles klopte een zeer vriendelijke man die het kwam afleveren.

Op een prettige manier zaken gedaan met dit bedrijf. KOmen afspraken goed na en reageren snel op emails!

Tv meubel Britt net zo mooi als op de foto

TV meubel Britt is echt zo mooi en degelijk als op de foto. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik had een paar specifieke vragen over de maten en de constructie. Deze werden door Nico en de telefoniste snel en service gericht beantwoord. Meubel zelf ophalen en nog even na meten was geen probleem. Top service!

Mooie kwaliteit, prima service.

Helemaal goef

Levering, communicatie, product, alles zoals het moet zijn, perfect .

Fijn bedrijf, snel geregeld

Goede service, vriendelijk en betrouwbaar

Ondanks dat ik Houtmijn vooraf niet kende, is de service en de kwaliteit super. Boven verwachting. Ook telefonisch goed bereikbaar. Een echte aanrader.

Helemaal tevreden

Is heel netjes gebracht door een hele vriendelijke man dankjewel

Mooie TV kast in mango hout Heel vlug geleverd.

Supergoede service

Wat je ziet op de foto, dat kregen wij. Eerst even telefonisch contact gehad over het product dat we wilde en paar dagen later staat de salontafel bij ons in de huiskamer. Bezorgd door een hele vriendelijke bezorger

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Ik had gezocht naar een visgraat zwarte mango vakkenkast. Overal gekeken en kwam bij Houtmijn terecht, waarom...omdat zij de goedkoopste waren en/of zijn . Kast besteld wel heel benieuwd wat ik kreeg en met een week kreeg ik het binnen. De chauffeur ook een pluim gegeven voor zijn vakwerk met zijn bezorgen van mijn kast . Ik had de kast uitgepakt, mijn woonkamer was vol plastic, schuim en stukken van een doos. Ik was zo blij met die kast wat zo goed was verpakt en zag eruit als op de foto! Nou ik weet wel ....bij Houtmijn heb je iets moois voor de laagste prijs.

Supersnelle levering

Snel geleverd en nette mensen

Prima zaak

Hele mooi tv kast Britt .. Goed en snel geleverd, en wat ik heel fijn vindt het werd gemonteerd geleverd. Ook een redelijke prijs. Mijn volgende aankoop zal ik zeker daar weer doen.

Mooi materiaal en gemonteerd geleverd

Een tv kast besteld en hoe fijn: het was al gemonteerd bij aflevering!

Mooie meubels. Snel geleverd .Top!

snel,accuraat,vriendelijk.

reageren snel op vragen. kunnen heel snel handelen. Leveren goede artikelen.

Top producten.

Mooie meubels, snelle levering, vriendelijke chauffeur/bezorger.

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.