Fijne aankoop en levering

Het tv-meubel was op voorraad en op dat moment ook nog eens in de aanbieding. Alsnog verbaasd over de razendsnelle levering ervan. Het meubel was goed verpakt en werd netjes binnen afgeleverd. Zeer tevreden over de communicatie en levering ervan.

Betaalbare producten

Kan gewerkt worden aan betere communicatie tussen. Bestellen bezorgen. Binnen 3 dagn zou de tafel geleverd worden 5 dagen later heb ik zelf contact gezocht met het bedrijf die hem zouden bezorgen.

Gebeld om bezorg moment door te geven, vindt ik heel netjes

Kwaliteit voor een goede prijs

Mooie boekenkast gekocht voor een prima prijs. Goed overleg over de levering. Al met al prima ervaring

Prachtige eettafel

De eettafel is precies zoals verwacht, prachtig. Ook goede en fijne bezorging in de avond.

Prachtige kast zoals op het plaatje en goede levering

Prachtige kast zoals op het plaatje en goede levering

Snelle bezorging door vriendelijke chauffeur, dressoir is nog mooier als de foto op de site.

Goede prijs en service

Betrouwbaar en goede service

Snelle levering in goed overleg, product naar tevredenheid ontvange

Mijn eerste tafel bij een ander was een grote teleurstelling.

Maar deze tweede poging bij dit bedrijf was een en al blijheid. Wat een mooie tafel. En een mooie prijs. Levering ook super.

Alles goed verlopen.

Alles perfect.

Heel gelukkig

1 rood chinees kastje en 1 tafel mango hout werkelijk zeer mooi

Alles kwam op afgesproken dag en tijd

Alles perfect voor elkaar.

Super snelle levering, vriendelijk personeel. Goede kwaliteit (kast)

Makkelijke en overzichtelijke site, snel geleverd en goed product.

Goeie communicatie. Heel goed verpakt. Snelle bezorging.

Prima bedrijf

Binnen een week had ik mijn meubelen binnen! En goed geholpen door de chaufeur.

Snel geleverd en product zoals omschreven

Wij hebben een tv meubel besteld en deze was binnen 2,5 week geleverd. Alles is perfect gegaan. Erg tevreden

Mooi assortiment, duidelijk en snel

Keuze is ruimschoots, na bestellen werd t snel verstuurd. Product was volgens beschrijving en zelfs beter.

Goed en goedkoop

De kast was goed verpakt

Leuke kastjes voor heel redelijke prijs

Twee leuke Indiase kastjes gekocht. Bevallen prima en echt goede prijs/kwaliteit verhouding. Hadden de kastjes zelf opgehaald wat optie bood om ih magazijn nog goed te kijken welke beste bij elkaar pasten. Aardige mensen, ook id winkel

Top bedrijf

Mooie spullen mooie prijzen en mooi op tijd geleverd.

Mooie meubels, goede prijs, makkelijk te bestellen. Zeer aan te raden.

Zeer goede ervaring. Kom zeker terug!

Fantastisch bedrijf! Mooie meubels, ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review