Mooie TV kast in mango hout Heel vlug geleverd.

Supergoede service

Wat je ziet op de foto, dat kregen wij. Eerst even telefonisch contact gehad over het product dat we wilde en paar dagen later staat de salontafel bij ons in de huiskamer. Bezorgd door een hele vriendelijke bezorger

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Ik had gezocht naar een visgraat zwarte mango vakkenkast. Overal gekeken en kwam bij Houtmijn terecht, waarom...omdat zij de goedkoopste waren en/of zijn . Kast besteld wel heel benieuwd wat ik kreeg en met een week kreeg ik het binnen. De chauffeur ook een pluim gegeven voor zijn vakwerk met zijn bezorgen van mijn kast . Ik had de kast uitgepakt, mijn woonkamer was vol plastic, schuim en stukken van een doos. Ik was zo blij met die kast wat zo goed was verpakt en zag eruit als op de foto! Nou ik weet wel ....bij Houtmijn heb je iets moois voor de laagste prijs.

Supersnelle levering

Snel geleverd en nette mensen

Prima zaak

Hele mooi tv kast Britt .. Goed en snel geleverd, en wat ik heel fijn vindt het werd gemonteerd geleverd. Ook een redelijke prijs. Mijn volgende aankoop zal ik zeker daar weer doen.

Mooi materiaal en gemonteerd geleverd

Een tv kast besteld en hoe fijn: het was al gemonteerd bij aflevering!

Mooie meubels. Snel geleverd .Top!

snel,accuraat,vriendelijk.

reageren snel op vragen. kunnen heel snel handelen. Leveren goede artikelen.

Top producten.

Mooie meubels, snelle levering, vriendelijke chauffeur/bezorger.

Ik heb een tv meubel gekocht met 4lades en met 1 lade had ik een probleem die kreeg ik er moeilijk uit ín andere vakken geprobeerd eerst een beetje problemen met de oplossing maar naar een paar emails toch uit gekomen met de klantenservice.

Klantvriendelijk en prima service

1e keer dat ik hier een meubelstuk besteld heb, kwaliteit is prima, ze zijn klantvriendelijk en service is ook gied.

GEWELDIG!!!!!

Onze ervaring was geweldig de bezorger bracht de kast en hij leverde het keurig af. Een wat oudere bezorger (heel vriendelijk) dat maak je tegenwoordig nog maar zelden mee. In een woord super!! Met vriendelijke groet Heidi Groningen

Prachtig mooi

Mooi product. Goede service

Goede en snelle levering

Zeer tevreden met mijn bestelling. En de levering is prima verlopen

Mooie kast

Voldoet aan de verwachtingen. Geen lange levertijd

na de bestelljng konden we het de volgende dag al ophalen

Mooie meubelen voor redelijk prijs, veel voorraad waardoor je het snel in huis kan hebben. Wij hebben het zelf opgehaald, worden goed geholpen met de spulen inladen.

Uitstekende service

Goede prijs/kwalteit-verhouding Service is uitstekend, klacht prima en vlot opgelost

Mooie meubels goede levering

Goede kwaliteit en sevice

Drankkast is erg mooi en heel tevreden. Compliment voor de bezorger//chauffeur Kees die goed contact heeft gehouden voor een 2e afspraak.

Op zondagavond besteld en twee dag erna werd de tafel al gebracht. Communicatie met Kees ging snel en verliep goed! Goede service, goede kwaliteit. Ik raad Houtmijn zeker aan!

Ruime keuze - top prijzen

Fijne website en snelle levering. Ik kom zeker terug

Goed en no-nonsense

Besteld en afhaalafspraak gemaakt. Ging allemaal erg vlot. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers. En ook belangrijk: zeer goed prijs-kwaliteit verhouding.

Mooi producten en een goede service

Bestelling geplaatst daarna contact gehad voor ophalen snel en goed geregeld,ronde mango eettafel gekocht ziet er prachtig uit staat erg netjes.

Goede service en snelle levering

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review