zeer aangenaam

een mangohout en kast besteld en geleverd.Alles goed verlopen.

Mooie produkten

Mooie producten, alleen de bezorger wil maar wat snel weg. Meubel over de drempel dan klaar en succes.

100% tevreden

Alles goed geregeld goed materiaal Staat heel mooi

Mooi en heel snel geleverd

Kwaliteit uitstekend. Prachtige kleuren. Snelle levering

Duidelijke website , perfecte tafel en top bezorging.

Bijzonder goede meubels ontvangen

Een salontafel, tv kast, wandrek alles met mangohout. Ik moet zeggen zeer snel geleverd goed ingepakt. En door uiterst vriendelijke bezorgers bezorgd . De prijs is zeer concurend, mocht ik weer wat nodig hebben dan koop ik zeker weer bij Houtmijn. Een dikke 10 krijgen ze van mij.

Kastje gekocht, zag er mooi uit. En de levering was goed en op tijd.

Ze zijn super snel met leveren en je krijgt wat je besteld

Mooi , optijd

Mooi en goed geleverd en zeer mooi spul

Priema zaak

Priema zaak Engen wat minder vind als kom en der staat 12:00 tot half 4 dat dan ook wel echt iemand moet zijn. Dan ik heb daar half uur lopen zoeken naar iemand en in tijd ook naar telefoon nummer Om iemand te bedijken Stont niet in de mail maar wel op internet en vind wel slordig dat niet in mail staat veder top surfers

Prima product, aardig personeel.

De kist die ik besteld heb ziet er prima uit. Ik kon hem snel ophalen. Alleen is de locatie erg lastig te vinden. Een duidelijk bord met de bedrijfsnaam is geen overdaad.

Alles goed geleverd en goed ingepakt.

Zie boven

Snel en goed geregeld

Besteld betaald en binnen een dag gratis af te halen top en goede kwaliteit!

Betaalbaar..

Snelle levering. Goede service. Top.

Voldoet volledig aan de verwachting, levering was snel en correct

Gebruiken het kastje om de draaitafel op te zetten. Gewoon perfect

Super snelle, goede en duidelijke service!

Snelle en goede levering, goede duidelijke service.

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en deskundig advies Perfecte nazorg na een probleem met een gekocht meubel.

Mooie tafel, gemakkelijk te monteren

De service bij het bezorgen van de tafel was prima. Omdat er een spoed klus tussen kwam werd de tafel alsnog savonds op een later tijdstip geleverd. Dit alles in overleg via de app,

Mooie meubelen. Goede service en een uitstekende bezorging. Helemaal top

Super kwaliteit

Wat een geweldige meubels,en netjes op tijd geleverd

Goed en goedkoop

Uitstekende kwaliteit

Prima Produkt en tijdig geleverd volgens afspraak.

Service op zijn best

Zaterdag een tafel besteld en nu al binnen(woensdag). Zeer mooie kwaliteitstafel en supersnel geleverd.

Vlotte levering van prachtige kast

Kast zag er in het echt ook uit zoals op het plaatje!

Prachtige tafel voor goede prijs

Prachtige tafel voor goede, relatief goedkope prijs kunnen kopen. Levering op telefonische afspraak; goed geregeld. Ga zo door!!

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review