Prachtige kast binnen gekregen en goed verpakt.

De bestelling die wij binnen hebben gekregen is prachtig en was prima verpakt. Heb alleen meerdere malen moeten bellen en mailen voordat hij bezorgd werd. Bij het bellen werd er ook vaak niet opgenomen. De bezorging liet echter te wensen over. Nog nooit zo'n onbeschofte bezorger aan de deur gehad. Hij pleurde eerst een rolplaatje uit de wagen met geweld. Mijn man bood meteen aan om te helpen wat ook gebeurt is. Echter toen ze net de voordeur binnen waren en mijn man zei zullen we hem even keren zodat hij naar binnen kan gooide de chauffeur hem verder de hal in. Mijn man was zeer verbaasd en zei en nu? Waarop de chauffeur antwoordde dat hij en het bedrijf waar hij voor werkte zo altijd te werk gingen en niet anders waarop hij meteen weer vertrok. Houtmijn heeft prachtige spullen maar de bezorging is erg slecht, en dat is nog slecht uitgedrukt.

Prima levering, op voorhand telefoontje gekregen. TV dressoir in mangohout besteld, mooi hout. En metalen vitrinekast industrieel 2704, een heel stevige kast en schappen. Degelijk materiaal, heel tevreden over!

Prima levering en mooie kastjes

Prima levering volgens afspraak

goede service en prachtige spullen

de communicatie was echt heel persoonlijk, duidelijke afspraken en ook de chauffeur die ons kastje kwam brengen was erg vriendelijk, kortom...alles perfect

Goede producten

Alles word netjes aan huis gebracht degelijke producten

Mooie meubels prima service

Super blij met de nieuwe meubels

Zondag besteld en woensdag werden wij gebeld met de vraag of het die middag bezorgd kon worden. De meubels staan erg mooi in ons nieuwe huis. En het scheelde dat we niet alles zelf in elkaar hoefden te zetten. En ook nog eens voor een mooie prijs.

Correct en snel

Zou 5 dagen duren en stond andere dag al aan de deur

Mooie meubels en snel geleverd

Het meubel werd binnen 1 week geleverd. Goed verpakt, nette bezorger Ben erg blij met de mooie kast

Een eerlijk en fijn bedrijf om zaken mee te doen.

De medewerkers zijn vriendelijk. Ze maken diudelijke afspraken en komen deze ook na. De Kwaliteit van de geleverde meubels is prima en prijs zeer redelijk. Jullie hebben de maximale (sore) sterren dan ook echt zelf verdiend .

Leuke zaak met leuke prijzen!

Na ons een tijd georiënteerd te hebben op een acaciahouten tafel kwamen wij uit bij Houtmijn. Wij zijn er heen gereden om te kijken wat hun aanbod was en we kwamen al snel de tafel tegen die wij voor ogen hadden. Deze hebben wij besteld en laten bezorgen de chauffeur die hem kwam bezorgen was een vriendelijke man die heeft meegeholpen om de (zware) tafel binnen te zetten. In 1 woord een goed bedrijf waar wij in de toekomst zeker nog eens terugkomen.

Perfect perfect en nogmaals Perfect

Bestelling en aflevering prima geregeld

Mooie meubels

Prima bedrijf

Netjes geleverd,prima product

Super snelle levering

We zijn heel blij met onze boekenkast, snelle levering correcte bezorging.

Snelle en correcte levering van mijn bestelling!

is prima

goede servies en vriendelijk vakmanschap

Vlug geleverd

Alles is netjes naar binnen gebracht maar ik vind dat ze het ook moeten uitpakken en de dozen netjes mee nemen . Bij andere meubelbedrijven gebeurd dat allemaal. Ik zit in een rolstoel ben alleen en kan dat allemaal niet opruimen en dat vind ik jammer.

Goede meubels naar kwaliteit

De meubels stralen een mooie sfeer uit. Vergeleken met andere winkels met de duurdere meubels die een identieke look hebben zijn de meubels van houtmijn een goede keuze.

Mooi product en prima geleverd!

Mooi kastje, prima service en allemaal vriendelijke medewerkers!

Goed geholpen en goede service

Prima geholpen, ondanks dat ze eigenlijk niet open waren kon ik toch op een andere dag mijn bestelling komen halen. Aardige mensen.

voldoende

keurig op tijd dag levering gebracht

Mooie tafel, goede prijs

Blij met de nieuwe tafel!

Het is een mooi kasje

Geen opmerkingen Alles is goed gegaan de service was ook goed

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review