Goede kwaliteit! Snelle levering top!

Goed produkt met uitstekende bezorgservice

Houtmijn levert hele mooie meubels en wijze van verpakking en contact met bezorgservice was een prima ervaring.

Heel blij met onze nieuwe kast!

Heel blij met onze nieuwe kast. Deze werd ook nog eens veel sneller geleverd dan gedacht, top!

Zeer prettig

Zeer goede snelle levering.

Het enige wat beter kan is het contact met de bezorger. Hele dag gewacht en pas 's avonds rond half 10 aan de beurt...

Vriendelijke en behulpzame mensen.

Houtmijn de winkel is top enkel de gene die moet leveren laat op zich wachten. Na een telefoontje met houtmijn, schoot deze persoon in actie. Na 3 weten was de levering binnen.

HEEL GOED!

Al een paar keer iets besteld bij Houtmijn, en zijn zeer tevreden! Worden goed op de hoogte gehouden, en krijgen altijd netjes een mail als de bestelling er is. Ook fijn dat je geen weken hoeft te wachten op je bestelling. Wij raden jullie ook aan bij andere.

Zeee tevreden

Hele fijne ervaring. Snelle verzending, prachtige tafel

Teleurstellend

Meubels degelijk en mooi bezorging een ramp

Super. Top prijs-kwaliteitsverhouding, duidelijk en snel.

Goede aankoop alleen de leveringstijd was net helemaal duidelijk

Verder prima!! heel mooi product!

Gave kast!!!

Gave mangohouten kast met verschillende vakken. Hij staat echt erg mooi tussen 2 ramen in. Deze kast kom je niet snel tegen .

Goede levering en service. Alles was keurig verpakt.

Meer dan tevreden, bliksem service

Al vaker tafel besteld. Overzichtelijke site, (Zeer) korte levertijd, en ze werken met vriendelijke bezorger. Prijs kwaliteit is top!

top,en keurig afgeleverd.

Gisteren,21-12-22 een kast besteld en vandaag,22-12-22 al afgeleverd.Picobello in orde.

De kast ziet er mooi uit en werd netjes en redelijk op tijd bezorgd. Ik vraag me wel af hoe sterk het sluitingsmechanisme van de kast is. Het voldoet maar het komt niet heel solide over.

Prima bedrijf

Eettafel bankje gekocht goede kwaliteit Goede service goede prijs

Goed geholpen.

Lekker goedkoop

bezorgdienst niet best

je mag na je bestelling bijna 2 weken wachten. je moet overal zelf achteraan. de bezorger moet je bellen, en vervolgens belt deze niet terug, enz, enz

snelle service

snel geregeld. .kon de kast direct ophalen.

Heel fijn

Goed en snelle levering

Prachtig tv meubel en heel snel bezorgd.

Een pracht van een meubel, zeer solide gemaakt en mooie vormgeving. Een sieraad in je kamer. Meubel snel geleverd en fantastisch verpakt. Heel blij mee.

Mooi product

Mooi product, goed verpakt geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en wat heel belangrijk is goede prijs kwaliteit verhouding dus geweldig. Martin

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review