Meubels van prima kwaliteit, top service!

Meubelstukken van de hele goede kwaliteit, trendy en mooi! Staat al een paar maanden bij ons en wij genieten ervan! Na overleg met de medewerker netjes geleverd, helemaal volgens onze afspraak! Nogmaals bedankt ervoor! Zou deze winkel aanraden

Op tijd een mooi product afgeleverd

Ik ben hartstikke blij met mijn mooie mango houten salontafel. Hij ziet er prachtig uit, staat geweldig bij de rest van het interieur, is van goede kwaliteit, en was snel geleverd.

Goede service snelle bezorging en mooi product

De bezorgder belde me de zelfde week nog en kwam de zelfde dag nog langs! Het product is prachtig! En makkelijk in elkaar te zetten!

Mooie meubels, goede service

Heb een heel mooi betonlook tv meubel besteld, maar zo stom geweest om in de verhuis chaos 2 cijfertjes om te draaien na het opmeten. Hierdoor een te groot meubel besteld. Deze kon (uiteraard wel tegen betaling) omgeruild worden tegen een kleinere. Ben er heel blij mee!

Mooie kast zijn er super blij mee

Levering was even een dingentje. Beide kanten nogal straks schema. Gelukkig was de bezorger flexibel en werd de kast netjes afgeleverd.

Erg vriendelijk denkt met je mee mooie meubels, en geen lange wachttijden Meteen meenemen

Speedy delivery and good looking bookshelf

Our bookshelf was delivered within 3 days of ordering. We assembled the shelf ourselves which was quite easy except for the bottom shelf of our particular shelf that had screws that were very hard to reach with a screwdriver. The unit looks great in our apartment.

Een fantastische degelijke robuuste kast

Binnen een week in de huiskamer. Mooie kwaliteit mangohout!

Makkelijk te bestellen

Goede levering. En mooie meubels. Tegen een goede prijs.

Pakket kan je makkelijk volgen; goede prijsverhouding; mooie tafel, hoge kwaliteit

Mooi meubel Super snel geleverd

Super snelle levering van een heel mooi meubel.

Super kwaliteit!

Snel en perfect

Snelle levering en goede kwaliteit

Levering was erg snel en de kast was goed verpakt. Mooie kast met een stoer uiterlijk. Erg tevreden.

correct en vriendelijk

correct en vriendelijk

Snelle en nette levering

De communicatie ging goed/snel en de afhandeling ook. Zijn erg blij met de buffetkast.

Duidelijke site

Duidelijke site , duidelijk in bestelling plaatsen Goed verpakt en snel geleverd toen product aanwezig was

Leuke kast voor goede prijs

Kast is mooi en precies zoals op de foto. Helaas heeft deze ergens verpakt buitengestaan. Ik had een metalen kast besteld waarbij het karton nat vastgeplakt zat aan de kast en er daardoor roestvlekken op de kast zaten.

Leveringsafspraken nakomen

Tot hier toe kan ik niet echt een goede beoordeling geven. Dit is omdat ik reeds al 30 dagen wacht op de reeds volledig betaalde kast. Al 2 keer een hele dag vrijgemaakt om dan uiteindelijk niet op te dagen op de beloofde dag van levering. Kheb wel wat anders te doen. Derde keer goeie keer? Ik vrees ervoor, er zal wel weer wat zijn…

Meubel zoals verwacht

Goed snelle afhandeling

Hele mooie kast, fijne levering

Mooie kast gekocht. Wat ruwer en niet overal perfect afgewerkt maar alsnog heel tevreden. Snelle levering met fijne communicatie

Mooi materiaal

Mooi materiaal, keurige afwerking en prima levering

Duidelijk en mega snel geleverd

Zondag besteld en woensdag al in huis! Daar waar andere vergelijkbare kasten tot wel zes weken duren was deze er super snel! Ook zou dit de "b" keuze kast zijn maar daar merken we helemaal niets van, prachtig is ie! Vragen op de mail hierover zijn ook binnen een dag vollesig beantwoord. Ik ben super tevreden!

Mooie meubels, en vriendelijke mensen en bezorgers. Binnen een week hadden wij de meubels in huis.

Snel geleverd!

Onze tv meubel is snel geleverd, bezorger was erg vriendelijk! Helemaal blij mee..

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review