Perfect tv meubel geleverd.en en levering via transporteur in goed overleg en bezorger fijne kerel.

Goed product, snelle levering

Website is overzichtelijk, goede en duidelijke fotos en omschrijving van de producten. Een kast besteld, binnen een dag geleverd. Kast van goede kwaliteit, gemonteerd afgeleverd en geplaatst. Zeker een aanrader.

Goede Klantvriendelijke eigenaresse.

super

had een kleine klacht, werd meteen opgelost zeer tevreden

De kast zoals afgebeeld ontvangen

Leuke kast zoals ik mij had voorgesteld en zeer goed beschermd tegen schade ingepakt.

Heel snelle levering

De tafel dik ik had besteld was binnen een week geleverd en de mensen hebben het gelaten waar ik wilde.

Mooi artkel, komen afspraak na

Ladekast besteld, nav de recensie toch een lichte twijfel. Maar binnen 10 dagen werd de kast afgeleverd. Je moet wachten totdat de vervoerder contact met je heeft opgenomen, iets langer dan gedacht, maar verder zonder problemen. Mooie kast.

Prima service en mooi product voor goede prijs

Tevreden klant!

Altijd spannend om iets online te bestellen, dus is was heel benieuwd. Maar de levering was erg snel en het resultaat mag er wezen. Heel blij met mijn sidetable

Goede service, op tijd geleverd!

Dik Tevreden!

Super snelle levering en mooi kwaliteit!

Goed en netjes bezorgt

Top service!

Duidelijk en overzichtelijke site. Bij het afhalen wordt je netjes geholpen. Top zaak! Volgende keer weer

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Heel fijn, dik tevreden

In de winkel gekocht, prima levering. Ze zetten de dozen neer waar ik vroeg. De tafel was makkelijk in elkaar te zetten.

Tevreden

Prachtige kast besteld, de bezorger heeft de kast helemaal op ze plek gezet. Ik ben tevreden.

Zeer goede en snelle service

Ik heb mijn eettafel en salontafel in de winkel besteld en is netjes een week later zoals aangegeven bij mij afgeleverd

Fijne mangohouten tafel

Snelle levering, mooie tafel!! Zeker aan te bevelen.

Goede levering. Netjes op de hoogte gehouden. En ik blij

Snelle levering en topservice!

De levering was snel en de bezorger was vriendelijk. De tafel ziet er van hoge kwaliteit uit en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Zeer tevreden met deze aankoop!

Goed service

Goede service bij het op de hoogte houden van de levering, product was veilig verpakt. Aflevering ging perfect. Super tevreden met mijn bestelling.

Tafel netjes bezorgd

Tafel netjes bezorgd

Een hele fijne winkel met zeer vriendelijke ontvangst en geweldige kwaliteit.

Wij hebben al verschillende mooie meubels in 20 jaar bij deze winkel op de cruquius gekocht. Kwaliteit vinden wij geweldig en je wordt daar zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Top service, mooie spullen, perfecte prijzen

Kende het niet, maar houtmijn.nl is zeer de moeite waard. Sinds de aanschaf van mijn prachtige acacia boomstamtafel, tegen een spotprijs, zijn er alleen maar prettige ervaringen geweest: vragen die ik had werden in no time beantwoord, prettig geholpen bij het afhalen en er was nog even wat after service nodig, omdat we de poten vergeten waren, die netjes werden opgestuurd, rekening houdend met mijn planning. Niets dan lof dus!

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review