Geweldig!

Product top! Levering top!

Prima chauffeur die ook de tijd neemt

Op tijd en tot de deur prima

Doen wat ze beloven

Onze tv kast is perfect, heel snel geleverd en ook de bezorging van keurig.

Gekregen wat ik besteld had ende buren ook.

Zeer correcte afhandeling chauffeur heel attent.

Helemaal tevreden. Mooi t.v. meubel!! Staat prachtig.

TV meubel zéér goed verpakt. Van te voren was al aangegeven, dat er mogelijk onregelmatigheden te zien zouden zijn in de structuur. viel wel mee; Bezorging ook goed verlopen. Van tevoren belletje; bezorger heeft het zware pakket in woonkamer gezet. Zéér vriendelijke bezorger.

Goed maar veel langer moeten wachten dan beloofd

Levertijd is niet nagekomen.

Goed Servis

Makkelijk site alles duidelijk Meubels goed kwaliteit Snelle levering zonder gedoe Zeker aanrader

Prijs kwaliteit verhouding goed

Wat ik niet goed vind is dat als je een tafel van over de duizend euro koopt het door een koerier gebracht wordt en niet door het bedrijf zelf. De koerier doet fantastisch werk, daar niet van maar aangezien de poot niet door de deur kon met verpakking en de koerier niet veel tijd heeft werd het buiten neergezet. Daar heeft het de hele nacht gestaan omdat ik pas de volgende dag iemand had om het naar binnen te brengen. Ook moet je het dus zelf monteren. Heb bij een andere bedrijf een kast gekocht die goedkoper was dan deze tafel. Die werk keurig om zijn plek gezet, uitgepakt en verpakking weer meegenomen. Zo hoort het vind ik. De tafel op zich is heel mooi.

Prima bedrijf

Alles werd goed geregeld en afgewerkt. Bestelling werd ook vlot geleverd.

Vlotte levering je word gebeld dat ze over een uur er zijn en word netjes binnen neergezet en wat ik ook fantastisch vind het word gemonteerd geleverd. Mijn tv meubel koop ik ook zeker bij jullie

Goede ervaring. Netjes geleverd

Hebben een mooie ronde eettafel gekocht. Netjes geholpen en volgens afspraak geleverd

SUPER

Mooie kwaliteit meubelen. Snelle levering (binnen 5 dagen) Aardige chauffeur/bezorger.

Snelle en goeie service

Goede materiaal

Mooie robuuste tafel

Mooie robuuste tafel. Redelijk vlotte levering.

Super snelle levering en correct!

Binnen 1 week onze spullen binnen. Netjes verpakt.

Goede kwaliteit en snelle levering

TV onderkast precies volgens beschrijving. Prettige hulp bij het afhalen.

houtmijn fantastisch bezorging minder

verschillende afspraken gemaakt met bezorger waarna hij niet kwam opdagen of geen gehoor gaf pas na sarcastisch telefoontje om te bedanken voor zoveelste niet nagekomen afspraak kwam hij wel nog 3 kwartier na afgesproken tijd

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie over levering!

Top kast, super service

Heel goede ervaring met Houtmijn. Geweldige kast en erg goed geholpen qua service: ons appartement is lastig te bereiken met de auto, maar de bezorger heeft de kast zelfs tot de juiste plek in het huis gebracht. Helemaal fantastisch! Ook heel blij nog steeds met onze mooie kast. Kan Houtmijn van harte aanbevelen :-)

Meer dan uitstekend

Mango houten tv meubel en vitrinekast besteld bij Houtmijn. Werd binnen een paar dagen geleverd en de meubels staan prachtig in ons interieur!

tevreden

betrouwbaar komt afspraken na

Uitstekende service

Snelle levering en goede communicatie.

Goede ervaring,

Goed op de hoogte gehouden qua levering

Mooi en kwalitatief product, fijne services!

Mooie bartafel. Stevig blad, goede kwaliteit, mooie uitstraling. De levering ging sneller dan verwacht. Aardige bezorger, fijn contact!

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review