Heel blij met mijn mangohout meubels

Het hout ,iet er prachtig ruw uit maar voelt goed aan. Alles is stevig. Het meeste was al in elkaar gezet de rest was appeltje eitje. Bezorger heeft het lekker in de woonkamer gezet voor mij. Bezorger was een beetje slecht te verstaan over de telefoon, dus een betere carkit voor hem kopen is de enige tip die ik heb.

Snelle levering , mooie kwaliteit, was al in elkaar gezet, vriendelijke bezorger

Prima bedrijf, afspraken worden nagekomen

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers en afspraken worden netjes nagekomen.

Mooie kast, vriendelijke mensen

Een kast online kopen zonder hem in het echt gezien te hebben was voor ons toch lastig. Gelukkig konden we in het weekend toch even in het magazijn komen kijken. De levering ging niet helemaal soepel ivm drukte bij het transportbedrijf, maar uiteindelijk hadden we na 2 weken een prachtige kast in huis staan!

Vlot geleverd

Na bestellen van de kast werd het product vlot en correct geleverd, eenvoudig in elkaar te zetten.

Goed verzorgd/bezorgd. Produkt voldoet aan onze verwachting.

Duidelijke foto's van ons produkt maakte de keus een stuk makkelijker. De bezorging werd keurig naar binnen gedragen. Het moest alleen, door de corona maatregelen, door ons zelf in elkaar gezet worden, anders hadden we een 10 als waardering gegeven ;-)

Geen klachten

Is prima

Staat prima wat ik verwachte. Na klein probleempje goed geholpen en is het opgelost

Prachtige mango tafel!

Echt prachtige mango tafel! Prettig contact met afstemming, snel geleverd en vriendelijke bezorger. Jammer dat de tafel niet naar de 1e etage kon waar de keuken is.

De eerste dressoir was beschadigd en deze is nu geruild Super service Top

Top geregeld

Prima communicatie erg mooie kast, nette bezorging. Kort om erg tevreden.

Mooie dressoir, snelle levering

Vandaag is onze een week eerder bestelde dressoir geleverd. Helemaal naar tevredenheid, staat mooi op de plek waar ie staat! Ook zeer te spreken over de bezorging, in ons geval Daaf, vriendelijk en professioneel.

geweldig

prachtigesidetable past mooi bij de eethoek .ook bij houtmijn gekocht en t wordt keurig bezorgd kortom top

Geweldige service

Meubel heel goed ingepakt ivm transport buitenland

Netjes en vlot geholpen

We hebben onze bestelling zelf opgehaald en zijn netjes, vriendelijk en vlot geholpen.

Dik in orde!!

Vlot bezorgd- goed verpakt en helemaal naar wens! TOP

Mooi product kwaliteit

Mooie website duidelijke informatie Goed product We zijn ook keurig op de hoogte gehouden door de leverancier die kast kwam leveren.

Mooie producten

Na mijn bezoek in de winkel bestelling geplaatst. Netjes afgeleverd door chauffeur. Kastje ziet er mooi en stevig uit. Deze gaat gebruikt worden als badkamerkast. Voldoende opbergruimte.

Mooie meubels

Betrouwbaar

Volledig tevreden.

Volledig tevreden

Ik ben heel tevreden,snelle levering,super mooie eettafel ontvangen

Geweldige service, artikelen goed ontvangen

Geweldige service,artikelen goed ontvangen

Binnen 24 uur hadden wij onze kast in huis. Super!!

Erg tevreden. Inmiddels nog een kast besteld. Deze was niet op voorraad maar we kijken ee naar uit.

De realiteit komt overeen met de verwachting, no nonsens, bereikbaar en goede kwaliteit.

De tekst op de website geeft een beeld van het type bedrijf. Recht toe, recht aan met duidelijke info. Telefonische goede bereikbaarheid is ook fijn.

goede service en netjes behandeld

goede en degelijke spullen en netjes afgeleverd en nog binnen de tijd

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review