prima spullen vriendelijk aan de telefoon en neemt alle tijd voor je vragen ook prima geleverd nette en vriendelijke chauffeur

Super snelle en keurige levering!

Na bestelling, de volgende dag al geleverd. De kast werd zeer professioneel afgeleverd door de chauffeur. De kast was keurig en zorgvuldig verpakt. Erg blij mee! Als klap op de vuurpijl kregen wij achteraf nog een creditnota omdat de kast was afgeprijsd!

eenvoudig te bestellen en volgens afspraak geleverd

Heel blij met mijn mango houten kast. Past precies bij de andere meubelen. Bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam. Is geleverd binnen de afgesproken tijd.

Makkelijk te bestellen en de aflevering ging prima. Helemaal blij met de bestelling.

Alles zoals afgesproken, datum levering en afwijkende bezorginstructiies!

Top! Goede levering, prachtige kast!

Fantatisch

snelle bezorging en de prijzen zijn ook geldig.ook de meubels zijn mooi en betaalbaar.

Prachtige kast en ook snel bezorgd!

De kast is prachtig en ook binnen een paar dagen bezorgd. De chauffeur/bezorger is zeer behulpzaam geweest. Echt supertevreden over de kwaliteit en het bezorgcontact.

Fantastisch!

Woensdag had ik drie items besteld en ik kreeg donderdag al de bezorger voor de deur! Producten zien er super goed uit en de bezorger was heel vriendelijk. Hij sjouwde de spullen de kamer in. Super fijne winkel!

Snelle service en goede kwaliteit!

Mooie ovale tafel besteld en de tafel werd een paar dagen later al bezorgd. Vriendelijke service, snel en betrouwbaar. Absoluut een aanrader

Bestellen van meubelen bij Houtmijn, en de bezorging daarna verliep uitstekend

Snelle levering, duidelijke communicatie Super kwaliteit van meubels

Geweldige levering en product!

Ik heb een prachtig product geleverd gekregen op de afgesproken datum.

Kwaliteit en vriendelijke service

Zeer snelle levering en zeer vriendelijke bezorger

Geweldig goede ervaring

Goede behandeling en ze komen de afspraak na

Goede kwaliteit en mooie meubels

Mooie meubels van goede kwaliteit. 3 jaar geleden het tv kastje en vakkenkast van metro lijn gekocht, nu de salontafels aan vervanging toe waren de bijpassende driehoekige salontafels van de metro lijn gekocht. Erg mooi!

Supersnelle reactie

Bestelling snel verwerkt om op te halen.

Mooi! Erg tevreden!

Snelle reactie op m'n vraag en snel beantwoord. Bestelling opgehaald en ook daar prima geholpen

Snelle service, goede kwaliteit.

Aardige mensen en mooie meubels

Hele mooie tafel gekocht, ter plekke nog gewisseld naar een tafel die ze ter bemonstering hadden en was helemaal geen probleem deze tafel mee te nemen.

Gewoon een geweldige overzichtelijke zaak

Vriendelijk, snel en prettig geholpen en meer dan genoeg keuze. Is even zoek om het bordje "meubels" in de struik te zien staan, maar eenmaal in de zaak.........een genot en wat een assortiment !!

Super goede service

Super blij met mijn tafel

Goed geïnformeerd.

Wel jammer van de bezorgkosten.

Heel goed en snel

Snelle levering en goede service

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review