Goed spul

Mooie tv kast. Degelijk

prima!

Geleverd zoals de omschrijving op de website

TOP -Zaak

Netjes behandeld en bezorging was klassedoor twee chauffeurs

snelle levering en kwaliteit

zeer correct en snelle levering en geleverd wat er gevraagd werd

Prijs/kwaliteit top! Informatie/service top! Levering/vriendelijkheid top! Dus.... top!

prachtig materiaal!

Snelle levering. Mooie kwaliteit hout. Elke plank in elkaar gezet met mooie hout-verbindingen.

Alles op voorraad en snelle service. Top

Snel

doen wat ze beloven snelle levering en zeer netjes ingepakt

besteld via website zeer overzichtelijk daarna bevestiging gekregen dat het binnen 3 dagen zou verstuurt worden bezorging aangegeven welke dag en ongeveer tijd 10 min voor tijd belde chauffeur op om te zeggen dat hij er aan kwam kasje zeer netjes ingepakt kon niet mee gebeuren dus al met al zeer tevreden

Top zaak die weet wat goede service is!

Prachtige houten mango meubels besteld en deze 4 dagen later al binnen, waar je bij andere zaken 3 maanden kunt wachten. De meubels zijn van mooie kwaliteit en staan super in onze nieuwe woning. Ook de bezorger was heel vriendelijk en bracht alle meubels naar binnen. Kortom, een aanrader!!!!

Supermooie kast en supersnel geleverd

Ik had 's ochtends om 7.00 uur de bestelling geplaatst. Nog dezelfde middag om 13.00 uur werd de kast afgeleverd. Super mooie kast, echt heel blij mee. Groot voordeel is dat hij volledig gemonteerd afgeleverd wordt.

Super tevreden ,Erg snel mijn kast in huis ..erg netjes verpakt en geleverd ..goede kwaliteit

snelle nette levering..

de kast staat nog mooi in de doos, maar correcte snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit

Hele mooie kwaliteit meubels voor een hele goede prijs

Snel geleverd, goede prijs!

Duidelijke foto’s op de site, vlot geleverd aan huis.

mooie meubels, vriendelijke en behulpzame bezorger van de meubels

mooie meubels, vriendelijke en behulpzame bezorger van de meubels

Zeer snelle service. Binnen 2 dagen bezorgd. Aardige en behulpzame berzorger met kennis van zaken.

Kwalitatief goede mooie bartafel

Tot nu toe genieten we er nog elke dag van. Stevige bartafel met een mooie look

Duurt even voor reactie

Moet hier helaas omgeruild worden daar wacht ik alleen al poosje op…

mooie kwaliteit en supersnel geleverd!

mooie kwaliteit en supersnel geleverd!

Netjes en snel geregeld,

Niets mis mee, snel en netjes geregeld. Transporteur minder belde onverwacht, en dacht ook direct terecht te kunnen komen. En was toch wel wat gepikeerd dat ik daar niet direct in mee ging. Alsof iedereen altijd maar thuis is. Dus dat was wat minder, zal wel wat stress gehad hebben. Maarja ik zou van te voren geïnformeerd worden en aan kunnen geven of het wel of niet kan. En werd dus voor het blok gezet. Dus Houtmijn prima, transporteur had beter gekund.

De producten zijn echt naar wens!

Jammer dat de bezorger niet heeft geholpen om de boekenkast naar de eerste verdieping te krijgen. Hij gaf aan dat ik alleen 40 euro heb betaald om de producten voor de deur neer te zetten.

In de middag besteld. Dezelfde dag nog geleverd. Mooi tv meubel. Ben er super blij mee

2e kast staat al in de woonkamer

Mooie kasten, mooie kwaliteit! Na de aanschaf van 1 kast, hebben we binnen een maand de tweede durven bestellen. Ook bezorgen is prima gegaan!

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review