Gewoon doen!

Mooi dressoir, levering volgens afspraak en je wordt goed op de hoogte gehouden. Betrouwbare indruk gekregen.

Goed contact , snelle levering . Nette chauffeur

Snelle en vriendelijke levering

Snelle levering in overleg wat betreft de datum en tijd. En dat ook nog eens op een vriendelijke manier.

Erg fijn geholpen

Goede uitleg voor de kasten die we wilden en hebben gekocht. Vriendelijke service

Prima kwaliteit

Duidelijkheid met levering, goede kwaliteit van de spullen

Uitstekende service

Afspraak keurig nagekomen, kwaliteit is fantastisch. Aanrader!

Helemaal top!

Wij zijn super blij met onze kapstok. Ook ideaal dat he zelf de hoogte kan bepalen van de planken en haken. Zo zat het stopcontact niet in de weg.

Goed zoals het hoort!

Goed zoals het hoort,geen poespas duidelijk en snel.

Goede afhandeling snelle levering

We misten 1 stoelzitting bij aflevering. Die is netjes nagezonden.

Mooie producten mooie prijzen goede sevice

Snelle levering en super bezorger.

Mooie kast maar wel een schoonheidsfoutje! Zijn we over in gesprek en wordt denk ik goed opgelost! Vier sterren, als de oplossing van het foutje goed uitpakt komt er een ster bij! Vlotte bezorging!

Snel geleverd, super mooi!

Heel snel geleverd en erg mooie kwaliteit! Een aanrader!

Altijd tevreden

Inmiddels meerdere (mangohout)meubels besteld en mijn vriend en Ik zijn altijd tevreden. Vriendelijk personeel, nooit problemen met bezorgen, altijd bereikbaar en denken mee.

Verkeerde kast geleverd maar keurig opgelost! Zeer tevreden!

Wij kregen helaas de verkeerde kleur geleverd maar dit is binnen een paar dagen netjes opgelost. De bezorger was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

prachtige kast, snelle levering en goede service....

zeer tevreden over alles

Goed Zelf opgehaald. Mooie tafels

Mooie kast en vlotte levering

Mooie kast, verwachte levertijd klopt. Goede bezorging

Prima geregeld

Kast is precies zoals beschreven op de website. Maten stonden goed aangegeven. Voordat ik van bezorger hoorde duurde wel wat lang, maar een telefoontje aan vervoerder gaf meer duidelijkheid.

Mooie mango set

Mooie mango eettafel met bankje. Snel geleverd en vriendelijke bezorgers.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Dressoir was nog mooier dan op de site. Goede service, snelle levering.

Mooie meubels, en goed ingepakt geleverd

De meubels zagen er goed uit. Alles kwam goed ingepakt binnen en in 1 geheel. Je hoeft het niet in elkaar te zetten. Overleg met chauffeur voor levering is ook goed te doen.

Mooi meubilair. Redelijke prijzen.

Goede service en snelle, nette levering.

Zeer netjes verpakt

Komt afspraken na Meubels zijn erg netjes en solide verpakt

super service

prachtig product

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review