Mijn geld meer dan waard

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe meubels: bartafel met krukken. De kwaliteit/prijsverhouding is prima, bezorgdienst was ik minder enthousiast over.

Mooi kwaliteit artikel met perfecte service

Onze kast was zorgvuldig verpakt en vlot geleverd. Goed contact gehad met Nico. Een betrouwbaar bedrijf.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie spullen voor een goede prijs

Door een tip van iemand zijn wij op deze website terechtgekomen en hebben wij begin december een tafel, tv meubel en salontafel gekocht voor een hele mooie prijs. Omdat het tv meubel niet voorradig was hebben we eventjes moeten wachten, maar vandaag is alles geleverd. Het ziet er allemaal erg mooi uit en we zijn er erg blij mee. Bezorging is ook prima geregeld! Al met al een hele goede ervaring dus.

mooie meubelen, fijne levering

bestelde meubelen zijn een plaatje, levering ook prima, vriendelijke man

prima spullen en service

zie boven

Top meubels, goede service!

Mooie meubels voor een mooie prijs. Service was goed via mail en levering werd gedaan door een vriendelijke man die hielp met de meubels naar binnen brengen!

Prachtige salontafel perfect afgehandeld en bezorgd!

Op de site op slag verliefd geworden op een salontafel. Meteen besteld en betaald. Bezorging en afhandeling waren perfect geregeld. Salontafel is een schot in de roos! Past geweldig in ons interieur!

o.a. nette levering en mooie kast

Mooie kast gezien op internet, daarna deze bewonderd in een showroom, direct online besteld, levering netjes, ook gezien de bezorger netjes de 2 zware pakketten binnen bracht. (samen met mij)

Super snel en vriendelijk geholpen

Wij waren bij de houtmijn.nl om een tv meubel te bekijken. We werden snel en vriendelijk geholpen. Vervolgens is de afhandeling qua bezorging ook snel en uitstekend verlopen. Mooie spullen verkoopt Houtmijn.nl

Kwalitatief heel mooie kasten

Heel blij met onze nieuwe kasten

Super !

Mijn bestelling na 00.00 uur besteld en kregen om 11.00 uur dezelfde dag al een mail dat hij klaarstond en dat we de kast meteen konden halen. Hij stond vooraan en degene die ons hielpen heeft zelfs nog geholpen inladen en achterklep vastgemaakt, want hij paste er helaas niet helemaal in! Bedankt !

Mooie kast, uitstekende bezorging

Blij met mijn kast en een uitstekend overleg over de bezorging. Erg vriendelijke bezorger, bedankt!

Prima kwaliteit.

Komt afspraken na en er wordt snel gereageerd.

Toppie

Snelle professionele levering en binnen de afgesproken termijn. Goede info wat betreft de levering, Alles goed verpakt...TOP. We zijn zeer tevreden. Groet, Ray

Kwaliteit en service top

Service was prima en kwaliteit top incl de verpakking v/h product

Top bedrijf .goede service zo ook de bezorging aan huis top.

Meer dan goed!

Door de enorme drukte overal had de chauffeur de verkeerde kast meegenomen. Na bespreking gekozen voor toch de kast zelf op te halen. Hiervoor een mooi bedrag terug gekregen voor de moeite! Jammer genoeg kregen we onderweg een boeten voor wat incorrectheid van de aanhanger. Tot onze verbazing bood Houtmijn aan zelfs deze boete voor ons te vergoeden! De kast is van super kwaliteit en ben er erg blij mee. Service zoals hier ga je niet snel vinden ergens anders!

kast is zoals verwacht, levering sneller dan verwacht. Levering was wel wat chaotisch aangezien ze vergeten waren te melden dat ze zouden komen...

Zeer goede ervaringen met Houtmijn.nl

Prima kwaliteit en snelle levering. Erg prettig in het contact.

Perfecte service

Mooie kwaliteit meubelen en zeer betaalbaar. Goede service

betrouwbaar bedrijf.

Er wordt goed gecommuniceerd via de mail, snel gereageerd op vragen.

Voor de derde keer wat besteld bij Houtmijn

Mijn vriend en ik zijn erg te spreken over Houtmijn. De service, snelle reactietijd en het meedenken vermogen.

Kast gezien, afgestemd per mail over voorraad, kast gekocht en opgehaald. Dit alles in 2 dagen. Meer dan prima.

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review