Goed geregeld volgens afspraak uitstekend

Super goed alles naar wens !!

Goede en snelle service mooie spullen.

Mooie producten

Snelle service tijdens ophalen

Snelle en vriendelijke service

Eerst online 2 opties voor een TV meubel + kast gevonden. Een afspraak gemaakt om ze te komen bezichtigen in het magazijn. Kasten stonden boven op elkaar. Dat vond ik wat minder. Ook was 1 ervan niet aanwezig. Maar gelukkig had de ander mijn voorkeur ivm afmetingen. Die heb ik uiteindelijk gelijk tijdens bezoek gekocht en zelf meegenomen. Ik ben snel en goed geholpen. Gelijk ter plekke betaald. Ik ben erg blij met mijn TV meubel. Bedankt.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Top kast is snel verzonden.

Toppers kast is snel verzonden.

Snelle en nette levering

Perfekt en wat extra!

Heb een tv-meubel, ronde tafel met 4 stoelen bij Houtmijn gekocht. Werd keurig (in huis, niet bij de voordeur!) afgeleverd door behulpzame heren. Verpakking van de spullen is zeer degelijk en ik was blij verrast toen ik zag dat er extra schroeven en bouten waren geleverd voor het geval je de tafel uit elkaar haalt en er een paar verliest. verder: Klasse! De beschrijving van de meubelen is echt zoals het is, niet meer en niet minder. Het ziet er prachtig uit!

Mooie kast

Prima.

Goede service en super snel geleverd

Prachtige mango meubels gekocht, met een prima communicatie.

Het magazijn in Nieuw-Vennep bezocht om te zien of de meubels in het "echt" net zo mooi zijn. Netjes ontvangen, onze vragen netjes beantwoord. Voor ons Geen twijfel. Prachtige mango meubels ontvangen. Dank jullie wel. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Super mooie meubels voor goede prijzen en prima geleverd

Via marktplaats gevonden en langs gegaan om in de loods te kijken naar de meubels. Eenmaal aangekomen werden we prima geholpen alsof je in een meubelzaak bent . Ook de prijs van bezorgen is prima.

Goede prijs

Bestelling stond klaar. Goedkoopste. Behoorlijk goed ingepakt

mooi tafel voor een goede prijs

wij zijn heel blij met onze ronde tafel

Super service

Vrijdagavond bestellen en de volgende dag ophalen. Super snel Je wordt geholpen om een en ander in je auto te krijgen zonder verpakking. Wat een service !!

netjes en snel verzonden

tafel werd in verkeerde maat geleverd, klacht werd direct behandeld . 2 dagen later werd de goede maat netje afgeleverd. super mooie tafel

Prima site, mooie tafel, goede kwaliteit en een heel goede prijs

Prima levering

Zoveel keus uit ruim assortiment. Goede communicatie

Goede aankoop

Ik heb dt al gedaan, het was goed.

Prettig en goed afgehandeld

Netjes en wat ik.ervan verwachte

Lekker makkelijk. Op de site kijken en kiezen wat je mooi vind. Daarna naar het magazijn (loods), om het artikel te bekijken en bestellen maar. De bezorger zelf even een appje gestuurd om te vragen of hij een idee had wanneer de kast bezorgd zou worden en binnen een minuut belde hij me op. De andere dag twee nette gasten die de kast netjes naar binnen hebben gebracht.

Ze komen na wat ze beloven !

Een mango tv meubel en een mango salontafel aangeschaft. Binnen 5 werkdagen werd het afgeleverd, super aardige transporteur, heeft alles door het raam naar binnen gebracht. Top ! Super blij met onze spulletjes.

Super mooie meubels

Ik heb een uitstekende 2e ervaring met Houtmijn. Meubels zien er top uit en toch nog snel geleverd!

Kwaliteit van de geleverde goederen

Goudmijn is mijn winkel!!

Geweldig snel

Mijn bestelling was binnen 10 dagen thuis

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review