Geweldig snel

Mijn bestelling was binnen 10 dagen thuis

Goede service en duidelijk wanneer onze spullen binnen kwamen in het magazijn. Spullen zelf opgehaald en nu genieten van onze tv meubel en boekenkasten.

Netjes behandeld

Ondanks dat de stoelen niet goed . En er geen andere geleverd konden worden . Hebben ze me geld terug getort op mijn rekening

Snelle levering erg tevreden!

Snelle levering erg tevreden!

Mooie kast

Het bestellen ging goed en stond bij dat het bij je gebracht word. Ik dacht dat is goed. Ik zit 2 hoog zonder lift. In de middag netjes gebeld om in de avond langs te brengen. Dat is goed gegaan, maar helaas moesten we wel helpen sjouwen. Verder was het goed verpakt, maar jammer van het model is de afwerking van de fabrikant zelf. Een schrief ging niet erin, en 1 pootj moet je gelemaal uitzetten omdat de rand bijna een cm verschilt. De zwarte rand is schuin. De handgrepen zitten een aantal schreef. Dat is een veetje jammer.

Mooie producten, goede informatie!

Snelle reactie op vragen tijdens het leveringsproces. Snel geleverd.

Goede site, top winkel!

Duidelijke website, fijn dat je de mogelijkheid hebt om de meubels te komen bekijken en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Gemakkelijk een afspraak gemaakt om e.e.a. op te halen. Alles zeer goed verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Al met al heel tevreden met de aangeschafte meubels.

Super snel bij afhalen

Goede hulp, snel geleverd

Prettige service en goede behandeling.

Prachtig!!!!

Houtmijn leverde zeer snel mijn mooie side table. Prachtige kwaliteit voor een goede prijs! Erg blij mee!

Hele mooi dressoir

Zeer goede ervaring

Product netjes volgens afspraak geleverd, uitstekend verpakt en exact als omschreven.

Mooie meubels voor mooie prijs

Snel geleverd en meubels zien er top uit !

Ik bestelde een tafel. Liet deze bezorgen. Alles liep zoals afgesproken. Erg prettig, erg mooie tafel.

Leuke artikelen voor een prima prijs

Leuke artikelen voor een prima prijs

Ik ben erg tevreden met de tv kast die is geleverd door een hele vriendelijke nette chauffeur.Het was goed verpakt en de kast was eigenlijk nog mooier dan op de website.

Prachtige meubels

Hier koop je supermooie meubels voor een mooie prijs

Nog nooit zo snel geslaagd

Snel geholpen, en resultaat een super mooie tafel tegen een prima prijs.

Erg mooie meubels en de bezorger was erg vriendelijk. Dik tevreden!

Simpel, snel en vriendelijk

TV meubel op de site uitgezocht. Aangegeven het meubel zelf op te halen. Na bericht dat het meubel in de loods is aangekomen in de auto gestapt en zonder problemen opgehaald. Vriendelijke jongen hielp keurig met in auto laden en de klep dichtbinden. TV meubel staat prachtig. In de toekomst haal ik mijn nieuwe meubels zeker bij Houtmijn!

Perfecte webwinkel voor uw meubels.

Webwinkel houtmijn.nl is een betrouwbare en perfecte leverancier voor uw meubels. Netjes verpakt en snel geleverd, zonder schades.

Fantastisch!

Fijne communicatie en een heel mooi product!

Zeer positief

Het was een enorme gok om via internet ons tv-meubel te bestellrn. Maar we zijn zeker niet teleurgesteld en krijgen super leuke reacties!

Mooie kast gekocht en was snel geleverd, bezorger nam netjes contact op hoe laat hij langs kwam. Goed en duidelijk geregeld

Allemaal hele vriendelijke mensen. Werd goed en snel geholpen

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review