Uitstekende service en kwaliteit meubels.

Zeer goede ervaring.

Mooie tafel voor een scherpe prijs

Komen na wat ze beloven

Heel mooi meubel gekocht bij houtmijn. Zeer tevreden mee.

Duidelijke site

Vriendelijk, goede site. Misschien iets meer foto’s, maar prima bedrijf

Super..

Snel, makkelijk en super geregeld...

Supersnel geholpen

Hele mooie tafel gekocht, precies zoals ik het wilde hebben. Mooi kwaliteit

Uitstekend geholpen!

Prima geholpen, producten zijn van hoge kwaliteit. Alles snel geleverd.

Uitstekende afhandeling

Van te voren kast besteld en op afgesproken datum keurig geleverd. Helemaal top, en een hele mooie kast.

Heel prettig, totaal niet opdringerig

We konden lekker ons gang gaan,eetkamerstoelen overal vandaan halen om te kijken wat het leukste stond enz. Prima echt een aanrader

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service

Ben zeer tevreden

Mooie meubels

Vaak op de site zitten kwijlen,toen we een kast voor de slaapkamer nodig hadden hebben we een afspraak gemaakt om de kast te bekijken,het ontvangst was vriendelijk en we hadden alle tijd om door de loods te lopen. De bezorging ging ook perfect,kortom we zijn gelukkig met onze aankoop.

mooie meubels voor een redelijke prijs!

Kast en eettafel gekocht via internet, in showroom even bekeken en daarna netjes geleverd.... mooie meubels voor een redelijke prijs!

snel, volledig en volgens verwachting

mooie spullen van goede kwaliteit

Geweldig!!

Zeer snelle levering ! Ziet er geweldig uit! Super blij mee.

Prima!!

Mooie tafel, niks mis mee! Keurig netjes geleverd, sneller dan verwacht, 1 dag! Aanrader!!

Wederom fijne ervaring!

Dindsdag besteld en donderdag hebben we onze bestelling al ontvangen.(In België!) Zelfde man die de levering deed als vorige keer, en weer even vriendelijk. We zijn ook heel tevreden van de tafel ! Goed verpakt, geen beschadigingen door de levering en gemakkelijk te monteren. Bedankt !

Prima bedrijf

Mooie aankoop en goede communicatie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Als eerste hele goede kwaliteit meubels en heel mooi en exclusief. Verder komen ze hun afspraken na en Denken met je mee. En een zeer snelle levering.

Wat een super snelle service

Het meubel besteld en betaald. Even telefonisch contact en binnen twee uur een prachtig meubel in huis. Het meubel zelf opgehaald. Vriendelijk personeel. Hij tilde zelfs het meubel voor me in de auto. Een mooi meubel, stevig. Een aanrader.

prima telefonisch contact gehad .

met iDEAL betaald en de zelfde dag opgehaald goed geholpen en het tv meubel thuis uit gepakt ziet er goed uit.helemaal blij mee.!

Leuke meubels

Ik was lang op zoek naar een mooie kast uit India. Bij Houtmijn was ik met succes geslaagd. Er staan hoop mooie kasten. Wat ik erg jammer vond was het feit dat de kasten in een soort loods stonden met slechte verlichting. Daardoor kon ik de kasten niet goed zien om ze goed met elkaar te kunnen vergelijken. Ook kon ik niet goed zien hoe de kleuren nou eigenlijk in daglicht echt uitzagen. Personeel was aardig en hulpvaardig. Jammer alleen dat ik de hele dag moest wachten op de levering van mijn kast. Er was afgesproken dat het in de ochtend geleverd zou worden, maar pas laat in de middag heb ik hem ontvangen. Al met al ben ik zeer blij met mijn kast. En raad het zeker aan om een kijkje te nemen bij Houtmijn.

Keurig en netjes bezorgd

Soepel geregeld en ben blij met het kastje :)

Prima kwaliteit en snelle levering

Prachtige kast, gemakkelijk neer te zetten en snelle levering

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review