Bij het bekijken in de loods werden we vriendelijk en correct behandeld. Verzending liep ook vlot.

Goed Contact, snelle levering

Helaas wijkt de kleur van de tv kast toch wel af van de foto op de site. Valt bij ons een stuk lichter uit. Qua levering en Contact perfect bedrijf

Zeer Mooie kast Ontvangen - Bezorging Top

Heb een zeer mooie kast mogen ontvangen een small versie. Kast zat zeer goed verpakt, en toen we hem uitpakten wou!! wat een mooie kast, zeer mooie en degelijke kast Bezorging ging sneller dan verwacht, 07-09-2020 besteld en 09-09-2020 al in huis. Meneer belde mooi optijd op en was prezies op tijd Aanbeveling ja zeker, mooie meubels voor een scherpgeprijsde prijs Zal zeker hier weer kopen

Mooi kast

Goed op tij bezorgd

Exactly what I was hoping for

The item looks smaller in the pictures than it is in real life, but I'm really happy with the result. It was also great to not have to build a piece of furniture for a change :) Plenty of space and good industrial feel. Quality seems fine and I don't have anything negative to point out.

Levertijd En Info Bestelling

heb 25 augustus een kastje besteld, en zal binnen 10 dagen worden geleverd, kastje is overgeleverd aan connect, die zal contact met me opnemen, maar zijn al 31 augustus, heb al een mail gestuurd naar houtmijn en naar connect, maar alle 2 geen reactie, zeer slecht i s de cominucatie dus over afleverdata en emails wordt al helemaal niet op gereageerd, terwijl ik wel een leebevestiging terug krijg dus ze lezen wel nee ben benieuwd hoe snel het nu zal gaan gaat al aardig richting de 10 dagen, maar alles blijft doodstil, maar kast is wel betaald, geld willen ze wel snel

Uitstekende service

Melding onze bestelde kist was beschadigd. keuze: annuleren of accepteren met korting. Foto van kist gestuurd waarop beschadiging duidelijk te zien was. Gezien de geringe beschadiging hebben wij de kist geaccepteerd. Bij aflevering bleek dat jullie zelfs nog hebben geprobeerd de schade nog enigszins te beperken. Klasse service.

Tevreden klant!

We zijn begonnen met de tv kast. Bij levering net zo mooi als op de site. De leverancier was ik ook zeer tevreden over. Hij was vriendelijk en ging voorzichtig om met het meubel. Nu in afwachting van een dressoir en eettafel.

very good quality and lower cost

very good quality and good cost products

zaterdags mijn dressoir besteld , en de vrijdag erop werdt het al bezorgd.

Mooie spullen, goede informatie, en perfect geleverd door vriendelijke chauffeur.

Een goede service en blij met mijn tv meubel, is precies zoals ik verwacht had. Top!

snel schakelen

verkeerde kast geleverd, binnen enkele dagen toch de juiste geleverd. Dank Nico

Dik tevreden. Precies zoals ik verwachte

Jammer dat er zo kort voor levering contact wordt opgenomen. Wel goede en snelle service bij herstel levering.

Als goed ervaren

Zowel kwaliteit vh product als contact levering afhandeling. Goed zie boven.

Goede begeleiding tijdens de bestelling, werd goed op de hoogte gehouden omdat het produkt in eerste instantie niet op voorraad was

Mooie meubels

Prachtige tafel besteld. Mail gekregen toen hij binnen was. Toen we de tafel gingen ophalen werdt hij netjes in de auto gezet door een aardige jongeman. Prachtige meubels leuke prijzen. Houtmijn.nl is een aanrader.

HEEL GOED!

VLOT SNEL, GEWOON GOED.

Hartstikke leuke meubels voor een nog veel leukere prijs!

Wij waren op zoek naar een lekkere robuuste grote eettafel met bankje en via internet ben ik in de webwinkel van Houtmijn beland. Ik zag leuke meubels voor een wel heel schappelijke prijs. Ook genoeg leuke tafels en allemaal uit voorraad leverbaar. Op een zaterdag zijn we met een aanhanger naar Houtmijn gereden, we werden er hartelijk ontvangen en anderhalf uur later waren we thuis met de gewenste tafel+bankje. We zijn er heel blij mee en hij staat geweldig in onze nieuwe eetkeuken!

Super blij met me bar tafel

Eigenaar hele aardige man en behulpzaam spullen zijn van top kwaliteit

Super service

Vorige week naar Nieuw Vennep gereden om meubels te bekijken die ik online had gezien. Zelf een tafelblad uit kunnen kiezen van Mangohout en een tv meubel.... Prachtig voor een super prijs! Nu een week later netjes bezorgd en helemaal verliefd! Ik raad Houtmijn zeker aan!

Zeer tevreden over Houtmijn

Vanwege een verhuizing bij een aantal winkels meubels besteld en over Houtmijn het meest tevreden. Korte levertijd, goede communicatie en duidelijkheid.

Heb bij jullie een mango tafel gekocht . Heel mooi perfect zijn er blij mee.

Super goede website

Ik heb een mangohouten eettafel en kast besteld. Goede kwaliteit alles was heel goed ingepakt tegen beschadigingen. Ik heb de meubels laten bezorgen de chauffeur heeft alles in mijn woonkamer gezet alles goed afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over houtmijn zou het iedereen aanbevelen.

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Houtmijn review - beoordeling Bent u tevreden met uw meubels van Houtmijn.nl? Deel uw ervaring en help anderen een weloverwogen keuze te maken! Onze klanten waarderen ons met een geweldige 9.3! Een score waar we trots op zijn en die we elke dag proberen waar te maken met onze passie voor unieke meubels en uitstekende service. Bij Houtmijn.nl vindt u een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie industriële meubels, variërend van stoere, handgemaakte tafels die een statement maken in uw interieur, tot sfeervolle en authentieke Indiase kasten met een verhaal. En natuurlijk onze populaire en veelzijdige mangohouten meubels, die warmte en karakter toevoegen aan elk huis. Dankzij onze eigen directe import uit landen als India kunnen we een uniek assortiment aanbieden en tegelijkertijd scherpe prijzen garanderen. Met ruim 27 jaar import ervaring selecteren wij de mooiste en meest bijzondere meubels voor u, met oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom onze inspirerende woonwinkel bekijken op de woonboulevard in Cruquius (Spaarneweg 61), waar de sfeer net zo positief beoordeeld wordt als onze online service. Ons deskundige team staat hier klaar om u te adviseren. Uw feedback is belangrijk voor ons! Bij Houtmijn staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle levering door heel Nederland, België en een stukje van Duitsland. Veilige betaalmethoden waaronder iDEAL, en de flexibiliteit van achteraf betalen met iDEAL in 3 termijnen. Onze uitstekende service wordt bevestigd door onze gemiddelde beoordeling van een 9.3. Ontdek nu onze robuuste industriële eettafels en salontafels, comfortabele en stijlvolle bankstellen in diverse designs, en unieke Indiase opbergkasten en dressoirs. Alles is in onze winkel te bewonderen, en ons nog veel grotere aanbod vindt u eenvoudig en overzichtelijk op onze website. Laat u inspireren! Met vriendelijke groeten, Team Houtmijn. Houtmijn beoordeling - review