Goed product. Goede afhandeling.
Goede service.
Snelle levering super kwaliteit Ik had wat vragen werd snel en goed geholpen
Ondanks dat het van onze kant het contact moeizaam verliep, verliep het contact met Hesje.com goed. Ze hebben een snelle service en de hesjes hebben een goede kwaliteit.
Rap, efficiënt, mooi resultaat.
na het ontvangen van een gratis proefdruk waren de hesjes meteen zoals ze moesten zijn en van goede kwaliteit
Hesjes.com heeft ons super snel geholpen en precies geleverd waar we naar zochten
Ik koop soms een enkel (dus uniek) hesje. Gaat altijd goed, de editor is misschien wat omslachtig maar ik kan er prima mee overweg. Aanrader!
Ik heb voor de tweede keer een bestelling gedaan voor het kinderdagverblijf waar ik werk. Er wordt snel geantwoord op mailtjes, denken altijd mee en je weet altijd waar je aan toe bent.
Website is duidelijk. Contact via mail goed en een goede tip gekregen over de bestelling.
De site is makkelijk te bedienen, Ook heb je makkelijk contact met de verantwoordelijke
Al meerdere keren hesjes besteld en het proces verloopt altijd snel en makkelijk. Wij zijn er blij mee!
Goede communicatie en service. Alsook mooi werk geleverd.
Zeer tevreden over de hesjes. Goede kwaliteit!
Zeer tevreden over de hesjes. Goede kwaliteit!
Snelle levering, prijs kwaliteit zeer goed. Vlotte afhandeling.
Snelle levering, prijs kwaliteit zeer goed. Vlotte afhandeling.
We bestellen al jaren de hesjes bij Hesje.com en op de site is al veel te vinden maar wil je het net wat anders, dan staan ze je snel en vriendelijk te woord. Het resultaat is altijd naar tevredenheid dus een aanrader!
Mooie kwaliteit hesjes en een fijn bedrijf wat meedenkt.
Ik heb voor onze organisatie hesjes besteld bij hesje.com en ben zeer te bespreken over de service en dienstverlening. In het voortraject vlotte communicatie via de mail en een duidelijke schets met hoe het eruit zou gaan zien, wat erg prettig is. Daarnaast is hesje.com ook telefonisch goed bereikbaar en denken ze graag met je mee om tot het gewenste resultaat te komen. Al met al zeer zeker een aanrader! Heel erg bedankt!! BNS Cosmos B.V.
Zocht al een tijdje naar een bedrijf waar je gewoon 1 hesje kunt bestellen met eigen tekst. Bij Hesje.com is dit geluk. Vandaag besteld overmorgen al in huis! Ik zeg wat een service.
Hesjes.com is echt een aanrader. Heb vaker hesjes besteld met mooie resultaat. Ga zo door Toppers!!!
Beide waren mooie hesjes, ze zagen er goed uit. Kudos.
Snelle service en bedrukking gemakkelijk te maken.