Ik was op zoek naar een bedrijf die een hesje voor mij kon bedrukken. Het was moeilijker dan ik dacht, Elke website die ik bezocht was je verplicht om minstens 50 a 100 stuks te bestellen terwijl ik er maar eentje nodig had. Uiteindelijk kwam ik bij hesje.com uit en ik ben ontzettend blij dat ik hier terecht ben gekomen. Het hesje dat ik besteld heb met het de bedrukking er op is ontzettend mooi en goed gedaan. Alles is perfect hoe ik het wou en alles staat mooi erop en de afmetingen zijn echt top. Ook het hesje zelf past echt perfect. De levering was ook echt super snel. Met daarbij ook super goede prijzen. Als ik nog eens een hesje moet laten bedrukken of meer dan weet ik zeker waar ik terecht kan en ik zal het ook zeker aan mijn kennissen aanraden.
Top service en snelle levering.
Het contact was professioneel en snel. Ze waren geduldig met onze wensen en daardoor kwamen we tot een uitstekend resultaat!
Na order geplaatst te hebben moest er toch nog iets gewijzigd worden. Snel geregeld, goeie service.
super snelle levering
gemakkelijke bestellen, goede communicatie.
Ik ben erg tevreden over deze website. Mooie website met een handige ontwerp mogelijkheid, vlotte levering, het ontwerp is zelfs op verzoek nog aangepast.
Ik heb per email voor een tweede keer hesjes besteld. Meteen kreeg ik antwoord en een offerte. Ook werden de hesjes nog eerder bezorgd dan dat ze hadden gezegd. De hesjes van de eerste zending die we al langer dan een jaar gebruiken en heel regelmatig warm wassen blijven ook zo goed. Zeer tevreden klant!
snel en adequaat geproduceerd. precies zo als ik mijn eigen klant bedien. TOPPERS!!
Gevraagd was snelle levering, hieraan is keurig voldaan
wij hebben voor ons kinderdagverblijf gekozen voor deze hesjes en zijn er tot nu toe erge blij mee. onze andere locaties gaan ze ook bestellen.
Mooie hesjes voor een goede prijs
na de aanvraag volgde een goede begeleiding om teleurstelling na de aflevering te voorkomen, dit is een professionele aanpak die uiteindelijk ook tevredenheid oplevert
Ik wilde een afwijkend ontwerp, ik wilde een speciaal zakje op de borst. Dat zat er meteen goed op!
Goede snelle reactie op vragen en wijzigingen. Goede dienstverlening i.v.m. extra werkzaamheden voor verzending
besteld en ruimschoots van te voren geleverd. Hesjes zijn mooi, tekst duidelijk
Vestje/hesje besteld van Corona virus, kreeg snel een mail dat deze in de gewenste maten niet op voorraad waren. Deze waren wel snel nodig, dus tegenvoorstel gedaan, dit tegenvoorstel werd snel bevestigd en verzending gerealiseerd. Waren op tijd binnen.
Vlotte afwikkeling, niet duur. Vanwege problemen met voorraad ruimschoots gecompenseerd.
Zeer prettige communicatie, snelle levering, alles naar wens
Corona hesjes gekocht. Ziet er goed uit.
Fantastische afstemming en supersnelle levering.
Snelle service, vriendelijk contact, kwaliteitsvol product.
Hesjes zijn van goede kwaliteit maar door de bedrukking (zeker bij meerdere plaatsen) erg prijzig
Knappe uitvoering en snelle levering !
Goede kwaliteit, snel geleverd