Goede kwaliteit, snel geleverd
Het was een hele zoektocht naar de juiste hesjes. Maar met super begeleiding en een gaaf voorstel, hebben wij nu prachtige zebra hesjes. Waardoor wij nu goed zichtbaar zijn! Nogmaals bedankt!
Afspraken nagekomen. Snelle reacties op mijn vragen en goed kwaliteit.
Voor onze basisschool in Zoetermeer waren wij op zoek naar nieuwe hesjes voor de leerlingen, leerkrachten en begeleiders. Het contact met John was super en we hebben meerdere malen e-mailcontact gehad en elk verzoek wat wij hadden, werd naar geluisterd en kregen we een duidelijke digitaal voorbeeld te zien. Ook hielp John met het kiezen van een kleur die wij graag wilden. Zijn ervaring koos de juiste kleurteint voor ons. De bestelling was met enkele werkdagen binnen en zat netjes in een grote doos. Ik raad dit bedrijf aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en fijne service. Nog een pluspunt waren de gratis proefhesjes die wij van tevoren ontvingen. Zo konden we de verschillende stoffen, de maten en de verschillende vormen van de hesjes bekijken. Bedankt voor alles! IKC Het Plankier
Zie hierboven
Dit is de tweede keer dat wij hesjes voor onze bso bestellen. Hesje.com reageren altijd meteen op je mail, zijn snel en betaalbare hesjes. Wij van Chr kindercentrum Oliver zijn erg tevreden.
goed en tevreden
- Goede service - Goede levertermijn - Goede kwaliteit hesjes - juiste kleur hesjes
Snelle reactie, goede service!
Vlot geregeld
Goeie kwaliteit voor een goeie prijs. Wat ik fijn vind is dat je middels de configurator zelf de hesjes kan maken en direct weet wat het gaat kosten. Bij veel andere bedrijven moet je vaak een offerte opvragen en wordt je nog verrast met bijv. de zogenaamde instelkosten. Bij hesje.com is het gewoon duidelijk en snel geleverd.
Ik draag de hesjes dagelijks en kan ze ook wassen
Goede en snelle levering alleen ze vallen erg kort
Snel en goed geholpen.
x
Product voldoet aan de verwachting. Snelle en behulpzame service.
De hesjes die ik besteld heb, waren niet de goede pasvorm. Was een hesje wat niet vaak gemaakt wordt en daarom was men niet bekend dat de maatvoering van dit hesje niet klopte. Uiteindelijk een andere pasvorm laten komen en daarvan 2 maten besteld. Het proces heeft erg lang geduurd maar is uiteindelijk goed opgelost.
Snel geleverd tegen een schappelijke prijs
Hesje heeft goed meegewerkt aan het snel verwerken van onze spoedbestelling 1,5 meter afstand gele hesjes. De verzending naar diverse locaties is uitstekend opgepakt. Helaas heeft de productie wat langer geduurd maar dit is echter wel begrijpelijk door de enorme vraag vanuit de markt.
zeer goede firma
Heeft goeie ideen en luisterde vooral naar de klant. In de crisistijd ben ik gesponsord door alleen de kostprijs als rekening te krijgen. Dus alle lof over dit bedrijf.
Hesjes besteld ivm een veilig te organiseren evenement voor senioren op eerste paasdag. Het was erg kort dag toen we de bestelling deden maar ze hebben er toch voor gezorgd dat we ze op tijd binnen hadden. Top!
Onduidelijke commuicatie niet reageren slecht bereikbaar niet echt klant gericht. Ik zou zeggen geef een klant duidelujkheid en zorg dat je bereikbaar bent, dan weten ze waar ze aan toe zijn. Produkt aflevering is echter na te lange tijd wel oke geleverd, dit heeft naar mijn mening niets met de huidige situatie te maken.. Met vriendelijke groet, Ton Benschop Aanbeveling Ja Nee ?????
De speciale corona hesjes is zeer goed van kwaliteit - snelle levering - en goed verpakt.
Prima ervaring zeker bestellen bij dit bedrijf