Top!!!

Voor 16.00 besteld en de volgende dag netjes verpakt thuis bezorgd. Heel tevreden!

Helaas, geen enkel resultaat

Banden zijn te lang waardoor ze over elkaar moeten, dit voelt niet prettig in de knieholte. Verder geeft het geen enkele ondersteunig, jammer.

Goede website, service top

Website prima, snelle levering, top

Het product bevalt mij uitstekend.

Het product wat ik had besteld voldoet aan mijn verwachting en werd de volgende dag geleverd.

Duidelijke site met producten en alternatieven.

Goede site met veel producten en aangedragen alternatieven. In combinatie met een eerlijke prijs en duidelijke instructie-video’s.

Snelle nette levering

Duimbrace besteld Snel en netjes geleverd

Duidelijke internetsite en snelle levering

Prima ervaring met de internetsite. Overzichtelijk en goed ingedeeld. Snelle levering in degelijke verpakking.

Niets dan lof: Snel en betrouwbaar!

De website ervaring is positief en ik vind het persoonlijk een pluspunt wanneer ik in het weekend een bericht ontvang dat mijn pakketje al klaar staat voor verzending! Dat geeft mijns inziens blijk van goede service. Ik had mijn brace zo snel mogelijk nodig en hierdoor was ik op maandag reeds voorzien. Alles is precies zoals het hoort te zijn! Chapeau!

Geweldig!!

Ik had eerlijk gezegd nog nooit van gehoord,maar zocht band voor elleboog en niet te duur. Kwam via internet uit op All4Fysio en heb band besteld,volgende dag al binnen,zodat versteviging aan elleboog gelijk kon beginnen. band paar dagen aan nu en is PERFECT!! Super en heb bij fysio gelijk jullie opgegeven om klanten door te verwijzen naar jullie site.

vlotte levering van een kwaliteitsproduct

---- de neurochirurg raadde me aan om al vóór de rugoperatie een rugbrace aan te schaffen. Het was kort dag, maar de aanbevolen brace was op voorraad en kon binnen 24 uur geleverd worden!

Soepeltjes

Ben erg blij met m'n nieuwe enkelbrace die me beschermd met sporten. De service bij All4Fysio was vlekkeloos!

Super !!

Een brave gekocht, en deze zit fantastisch !

Alles keurig verzorgd.

Ondersteuning enkel

Het vastmaken van de brace gaat wat onhandig. Er was geen gebruiksaanwijzing bijgesloten.

Past perfect

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Goede kwaliteit van het product en uitleg

Weet ik nog niet.

De bestelling was er snel en voor de rest is het nog uit proberen. Dus heb ik nog geen mening.

Snel

Snelle reactie en snelle levering. Een minpuntje . Ik had aangegeven om de bezorging op vrijdagochtend te laten plaatsvinden. Het pakket kwam echter al donderdagochtend. Toen ik dat ontdekte was het ook te laat om t nog bij post.nl te wijzigen. Kortom: als er geen keuze is, vraag dan ook niet om dat in te vullen. Dat wekt verkeerde verwachting. Uiteindelijk heb ik mijn afspraak op donderdagochtend afgezegd om t pakket in ontvangst te nemen.

Goed product, snel verzonden

De bekkenband zelf is van goede kwaliteit en met name voor gebruik tijdens de zwangerschap is het fijn dat de zijranden een stuk zachter en comfortabeler zijn dan van de meeste bekkenbanden. De afmeting per maat komt exact overeen met het ontvangen product. Om 20:30 's avonds besteld en netjes de volgende dag al geleverd. Fijne service.

super snelle levering en een heel goed product, mijn fysio zegt dat ik hier een goede koop heb gedaan

Super goed

Gemakkelijk te bestellen. Uitsteken snelle levering

De brace zit goed. Het was even puzzelen hoe hij aan moest. Het zou fijn zijn als er een beschrijving bij zou zitten. Vandaar 4 sterren.

Duidelijke website, snelle reactie en levering, keurige afhandeling

Snel geleverd. Duidelijke uitleg over product en de werking ervan.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk