Prima Service

Vandaag besteld morgen in huis! Blij met de geleverde spullen, zeer tevreden.

Goed geholpen, en vlug bezorgd

Na een telefoontje met All4Fysio, met een vraag over het product, ben ik zeer goed en vriendelijk geholpen. Prijs is ook prima, bij andere is het duurder. In de middag besteld, en de volgende dag, werd het netjes gratis bezorgd. Kom zeker nog een keer terug bij ze, als ik weer iets moet hebben uit hun assortiment.

Woensdag een brace voor mijn tennisarm besteld, de dag erna al geleverd. Prima service dus!

Super snelle levering! Mooie sokken van prima kwaliteit! En ze zitten ook nog eens lekker!

Super goed advies alleen al aan de telefoon!

Ik belde voor info over braces voor mijn zoon (9 jaar) Perfect, vriendelijk en open advies. Perfecte braces die passen, goede service!

Overzichtelijke website, snelle leverering

Goede productbeschrijving en productfoto’s. De website is overzichtelijk, het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig. De bestelling werd keurig op tijd de volgende dag geleverd. Ik ben tevreden met het product.

Goede service, mooi product en snelle levering

Push duimbrace Heeft een goede pasvorm, prettig om te dragen, goed wasbaar op 40 graden. Ik kreeg prima telefonisch advies en levering was de volgende dag.

Supersnelle en correcte levering van een goed product

Via een prima website snel het juiste product gevonden. 's avonds besteld en de volgende dag in huis. Zo wil je dat het werkt. Super!!

Ruime keuze aan producten en top service.

Zeer ruim keuze aan producten, snelle levering en goede klantenservice!

Op advies van ergotherapeut een duimothese besteld. Snelle levering. Top.

Goede levering en product

Op tijd en snel geleverd. Product is zoals beschreven.

voldoen aan wat ze beloven

De brace zit goed . Of t helpt weet ik pas over 4 weken

Zeer goede service en snelle levering

Super snelle leveringen

Iedere keer als je besteld is het altijd snel en onbeschadigd bezorgd.

Goede service met een goed product

Het materiaal van de brave is prettig. De snelheid van levering is goed. Product is exact zoals op de foto. Ik heb helaas wel het verkeerde product voor mijn jacht naar dat ligt niet aan all4fysio.. das gewoon doordat ik t niet heb kunnen passen voordat ik t kocht.

Alles was naar wens

Het bestellen ging heel snel. 's middags besteld en de volgende dag in huis

Snel en goed

De bezorging was strak op tijd. Fijn waarbij had de polsbrace hard nodig. Ik heb gekozen voor de huisselectie. Niet duur en echt een mooie brace. Erg goede steun, lijkt duurzaam en is netjes afgewerkt met prettig aanvoelende materialen. Ben dik tevreden.

Goede ervaring en goede materialen.

Altijd een deskundig advies en kwaliteit producten. Inmiddels de derde keer dat we gebruik maken van All4Fysio, mocht het in de toekomst weer nodig zijn weten wij zeker de weg naar All4Fysio zeker te vinden. Wij zijn zeer tevreden klant!

Snel bezorgd, kwaliteit product.

Snel bezorgd, kwaliteit product.

Betrouwbaar, kwaliteit en service

Op maat gesneden advies en snelle reactie. Bedrijf waar de klant koning is en kwaliteit boven kwantiteit gaat Zelfs op afstand weet men het probleem zeer goed in te schatten. Ik voel mij hier in goede handen

In één woord goed

Toezending en levering van besteld product verloopt zoals toegezegd. En zo hoort het.

Betrouwbaar en goede prijs kwaliteit verhouding.

Als fysiotherapeut verschillende braces voor zowel enkel als knie revalidaties besteld en nooit tegen gevallen. Top!

Duidelijke omschrijving en vlotte levering.

Top! Ik Google op de bestelling die ik nodig heb en jullie site komt voorbij. Duidelijke omschrijving en ook dat als je twee paar koopt korting krijgt (altijd handig)! De levering zou 2 tot 3 dagen duren, maar met het weekend er tussen en op zaterdag besteld klaag ik zeker niet dat de bestelling op dinsdag is geleverd. Al met al voor herhaling vatbaar en heb het al zeker aangeraden bij anderen.

Brace binnen 1 dag binnen

Dus goede service